11192019uto
Last updatepon, 18 nov 2019 2pm

Facebook uvodi nove opcije: U trenutku možete pristupiti svim sadržajima

Ovog puta Facebook je odlučio da uvede olakšice u navigaciji kroz aplikaciju, pa je sada mnogo lakše pronaći sve ono što vam je potrebno u svakodnevnoj razmjeni postova sa prijateljima

Društvena mreža Facebook svakodnevnim novinama nastoji da svojim korisnicima olakša korištenje aplikacija, pa je ovih dana stigao novi update njihove glavne aplikacije.

Ovog puta Facebook je odlučio da uvede olakšice u navigaciji kroz aplikaciju, pa je sada mnogo lakše pronaći sve ono što vam je potrebno u svakodnevnoj razmjeni postova sa prijateljima, piše Mashable.

Ovaj update za sada je primijećen na uređajima sa iOS operativnim sistemom, a omogućava lakši pristup vašim prijateljima, događajima i drugim opcijama vašeg profila, prenosi radiosarajevo.ba.

Zahvaljujući novoj opciji, u samo jednom trenutku možete pristupiti svim sadržajima na Facebooku koji se nalaze izvan News Feeda, a brojni iskusni korisnici ocijenili su da je to odlično poboljšanje za aplikaciju ove društvene mreže.

Ipak, još nije poznato da li će ova opcija biti uvedena za sve uređaje, ači zasigurno će biti zanimljivo pratiti razvoj Facebookove aplikacije u ovom smjeru. 

 • Najnovije

 • Najcitanije

SPECIJALNO IZDANJE

 

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...

BISERI

VIC NEDELJE

  Policajci i vatrogasci      
  Policajci i vatrogasci

  Vozi se grupa policajaca i grupa vatrogasaca u autobusu na sprat. Vatrogasci su u donjem dijelu autobusa a policajci u gornjem. Pritom, vatrogasci se vesele, pjevaju, a policajci svi uplašeni, preblijedjeli, drže se jedan za drugoga.

  Popne se gore jedan vatrogasac i pita ih:

  Read more...