11152019pet
Last updatepet, 15 nov 2019 8pm

Vajber opcije koje možda niste znali: Evo kako da isključite status online, sakrijete sliku...

Postoje neke manje poznate opcije koje će svima olakšati korištenje aplikacije Viber

Tri važne preporuke koje će vam pomoći da Viber koristite u “punom kapacitetu”:

1. Ako želite da vaši kontakti ne vide da ste primili njihovu poruku, jednostavno birajte postavke “obavijesti” i opciju “prikaži pregled poruke”

Jednostavno je možete isključiti i niko neće znati jeste li i kada pročitali poruku, piše Intera Tech, prenosi radiosarajevo.ba.

2. Pronađite postavke “privatnost”, a potom isključite status “na mreži”

Tako će vaš online status biti skriven i niko neće znati jeste li na mreži.

3. Moguće je sakriti profilnu sliku od nepoznatih osoba

Vrlo često, kada imate propušten poziv, upravo putem Vibera tražite identitet osobe koja se krije iza nepoznatog broja. Rijetki znaju da je moguće zabraniti neznancima da vide ko se krije iza konkretnog broja. Birajte postavke “privatnost” i isključite opciju “prikaži svoju sliku”. 

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...

BISERI

VIC NEDELJE

  Policajci i vatrogasci      
  Policajci i vatrogasci

  Vozi se grupa policajaca i grupa vatrogasaca u autobusu na sprat. Vatrogasci su u donjem dijelu autobusa a policajci u gornjem. Pritom, vatrogasci se vesele, pjevaju, a policajci svi uplašeni, preblijedjeli, drže se jedan za drugoga.

  Popne se gore jedan vatrogasac i pita ih:

  Read more...