10232019sri
Last updatesri, 23 okt 2019 3pm

Zagonetka koja je užarila društvene mreže: Možete li pronaći leoparda na slici?

Dakle, sve što trebate učiniti je pronaći leoparda na slici. Zvuči jednostavno? Sudeći po reakcijama korisnika, proizlazi da je ova divlja mačka neprikosnoveni gospodar kamuflaže

Foto: Printscreen

Mlada aktivistkinja, Britanka Bella Luck, ambasadorka fondacije Born Free za zaštitu prava divljih životinja, objavila je na Twitteru jednu naizgled običnu fotografiju koja je u kratkom vremenu postala viralna.

Radi se o zanimljivom zadatku kojim možete provjeriti svoju moć opažanja.

NEPRIKOSNOVENI GOSPODAR KAMUFLAŽE

Dakle, sve što trebate učiniti je pronaći leoparda na slici. Zvuči jednostavno? Sudeći po reakcijama korisnika, proizlazi da je ova divlja mačka neprikosnoveni gospodar kamuflaže.

Naravno, bilo je i 'pametnjakovića' koji su rekli da je zadatak prelagan te da su leoparda našli istog trena, a onima koji su bili iskreni treba odati priznanje.

OPAKI SU I SNJEŽNI LEOPARDI

Ako vam se svidio zadatak, možete pogledati video i provjeriti kako bliski rođak ove mačke, snježni leopard, takođe koristi svoju moć kamuflaže, piše 100posto.

Inače, 16-godišnja Bella, koja je objavila post, već pet godina se bavi aktivizmom i ide joj sasvim dobro. Ima preko 150.000 pratilaca na Twitteru te je svakako treba pohvaliti da viralne postove – nije joj ovo prvi – koristi za plemenito djelovanje.

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

Parni valjak u Njujorku

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...

VIC NEDELJE

  Otmica      
  Otmica

  Krenula grupa žena na proslavu 8. marta avionom za Miami. No, prije polijetanja u avion su ušli otmičari i oteli avion. Glavni otmičar je naredio:

  - "Skinite sav nakit sa sebe i predajte ga."

  - "Zar i ja sinko ?", upita jedna baba.

  - "Rekao sam sve", uzvrati on.

  - "Sad se sve skinite."

  - "Zar i ja sinko", ponovo će baba.

  - "Rekao sam sve!"

  - "Sad ćemo vas sve silovati."

  Read more...