10232019sri
Last updatesri, 23 okt 2019 3pm

Dao je pitonu da ga ujede, nije prošao dobro (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Kings of Pain je dvojac pustolova koji raznim životinjama dopušta da ih grizu i ubadaju, a nakon seanse vrištanja u bolovima s publikom dijele kako im je bilo. Ovog puta odlučili su da probaju koliko boli ugriz dva metra dugog pitona. Australijanac Adam Torn, jedan od voditelja emisije, vrištao je u bolovima kad se golema zmija zubima zakačila za njegovu ruku

Foto: Printscreen

U moru emisija koje postoje na televizijama širom svijeta sasvim je logično da postoji i ona u kojoj ljudi testiraju koliko šta boli.

Kings of Pain je dvojac pustolova koji raznim životinjama dopušta da ih grizu i ubadaju, a nakon seanse vrištanja u bolovima s publikom dijele kako im je bilo.

Ovog puta odlučili su da probaju koliko boli ugriz dva metra dugog pitona. Australijanac Adam Torn, jedan od voditelja emisije, vrištao je u bolovima kad se golema zmija zubima zakačila za njegovu ruku.

Kako situacija ne bi eskalirala, na lice i prepone je, ipak, navukao zaštitnu masku i štitnik. Dok je on urlao, kovoditelj Rob Aleva je pokušao da odvuče zmiju od njega. 

Na kraju je uspio, a njegov kolega ostao je sa golemom ranom na ruci, koju je trebalo šiti. Nastradao je i Rob, kojeg je zmija u povlačenju takođe ugrizla.

"Kings of Pain" je neskriptovana emisija History Channela u kojoj biolog Adam i ljubitelj životinja Rob putuju svijetom i istražuju ugrize i ubode. Kako bi mjerili bolove, razvili su skalu od 30 stepeni, a konačnu ocjenu daju na temelju intenziteta ugriza, trajanja i štete koju je nanio.

Cilj im je da gledaoce poduče koje bi životinje u svakom slučaju trebali izbjegavati, piše Index.hr.

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

Parni valjak u Njujorku

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...

VIC NEDELJE

  Otmica      
  Otmica

  Krenula grupa žena na proslavu 8. marta avionom za Miami. No, prije polijetanja u avion su ušli otmičari i oteli avion. Glavni otmičar je naredio:

  - "Skinite sav nakit sa sebe i predajte ga."

  - "Zar i ja sinko ?", upita jedna baba.

  - "Rekao sam sve", uzvrati on.

  - "Sad se sve skinite."

  - "Zar i ja sinko", ponovo će baba.

  - "Rekao sam sve!"

  - "Sad ćemo vas sve silovati."

  Read more...