11222019pet
Last updatečet, 21 nov 2019 11pm

Nenadani okršaj: Krokodil i ajkula su pohlepno krenuli na isti plijen, ali je borbu dobio moćniji (VIDEO)

Snimak je zabilježio Džonatan Keler, Australijanac koj je poveo prijatelje na rijeku Adelejd, u australijskoj državi Sjeverna teritorija, da im pokaže krokodile. Dok su plovili rijekom, Keler je na štap okačio piletinu, nadajući se da će snimiti trenutak kada krokodil iskače iz reke po plijen

Foto: Printscreen

Okršaj dvije najmoćnije životinje u vodi snimljen je sasvim slučajno. Krokodil i ajkula, nenadano, našli su se u kliču zbog komada piletine, ali kao pobjednik iz neobičnog duela izašao je moćni gmizavac.

Snimak je zabilježio Džonatan Keler, Australijanac koj je poveo prijatelje na rijeku Adelejd, u australijskoj državi Sjeverna teritorija, da im pokaže krokodile. Dok su plovili rijekom, Keler je na štap okačio piletinu, nadajući se da će snimiti trenutak kada krokodil iskače iz reke po plijen.

Nije snimio samo to. Naime, u istom trenutku kada je krokodil skočio po piletinu, skočila je mala ajkula.

“Nije se plašila krokodila i pokušala je da ugrize komad piletine. Ajkule se, inače, pomalo plaše krokodila”, rekao je kasnije za NT Njuz Keler, piše “Blic”.

Kako je objasnio, njegovi prijatelji i on očekivali su da će se krokodil ustremiti na ajkulu, ali to se nije dogodilo. S obzirom na to da je riječ o mladunčetu ajkule, plijen bi bio lak, ali očigelno je moćni gmizavac koji gospodari tim vodama više bio zainteresovan za piletinu.

 • Najnovije

 • Najcitanije

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...

BISERI

VIC NEDELJE

  Policajci i vatrogasci      
  Policajci i vatrogasci

  Vozi se grupa policajaca i grupa vatrogasaca u autobusu na sprat. Vatrogasci su u donjem dijelu autobusa a policajci u gornjem. Pritom, vatrogasci se vesele, pjevaju, a policajci svi uplašeni, preblijedjeli, drže se jedan za drugoga.

  Popne se gore jedan vatrogasac i pita ih:

  Read more...