11222019pet
Last updatečet, 21 nov 2019 11pm

Lažirao pad da bi izvukao pare od osiguranja, a zaboravio na kamere: Sada mu se smije cio svijet (VIDEO)

Prosuo je led po podu, provjerio da nema nikoga u blizini i onda polako pao na zemlju čekajući da ga neko nađe

Foto: Printscreen

Radnik jedne firme u Nju Džerziju, Aleksander Gorbinski (57), odlučio je da inscenira pad u kantini kako bi dobio novac od osiguranja.

Prosuo je led po podu, provjerio da nema nikoga u blizini i onda polako pao na zemlju čekajući da ga neko nađe.

Uhapšen je zbog "lažnog pada", a kako navode detektivi, incident se dogodio između septembra i novembra prošle godine, piše “Kurir”.

"Ovakve lažne tužbe nanose štetu svima i gonićemo svakoga ko želi da na ilegalan način manipuliše sistemom", rekao je tužilac Endru Keri.

 • Najnovije

 • Najcitanije

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...

BISERI

VIC NEDELJE

  Policajci i vatrogasci      
  Policajci i vatrogasci

  Vozi se grupa policajaca i grupa vatrogasaca u autobusu na sprat. Vatrogasci su u donjem dijelu autobusa a policajci u gornjem. Pritom, vatrogasci se vesele, pjevaju, a policajci svi uplašeni, preblijedjeli, drže se jedan za drugoga.

  Popne se gore jedan vatrogasac i pita ih:

  Read more...