09232020sri
Last updatesri, 23 sep 2020 12pm

U fokusu

Objavljene prve fotografije ubica škaljaraca: Dedović i Stamatović promijenili izgled, ali ih to nije spaslo (VIDEO)

Na fotografijama se vide muškarci, njih četvorica, u crnim jaknama i maskirnim pantalonama kako idu ka restoranu u kom su sjedjele žrtve. Takođe, vidi se i kako isti muškarci istrčavaju iz restorana nakon nekoliko minuta”, prenijeli su grčki mediji. Objavljene su i najnovije informacije iz istrage, pa je tako grčka "Slobodna štampa", pozivajući se na izvore iz policije, saopštila da su u kafani ispaljeno 24 hica, a da samo tri nisu pogodila žrtve, što dosta govori o riješenosti ubica ali i njihovim vještinama

Foto: Printscreen

Grčki mediji objavili su prve fotografije ubica pripadnika škaljarskog klana, Igora Dedovića i Stevana Stamatovića, snimljene sigurnosnim kamerama ispred restorana u Atini u kom se odigrao zločin.

Kako kamera u restoranu nije radila, izuzeti su snimci sa uređaja koji se nalaze na okolnim zgradama, piše “Kurir”. Na snimcima koje su objavili grčki mediji može se videti prilično nejasan prikaz četvorice muškaraca u crnom u blizini restorana. Iste kamere zabilježile su i njihov bijeg nakon dvostrukog ubistva.

“Na fotografijama se vide muškarci, njih četvorica, u crnim jaknama i maskirnim pantalonama kako idu ka restoranu u kom su sjedjele žrtve. Takođe, vidi se i kako isti muškarci istrčavaju iz restorana nakon nekoliko minuta”, prenijeli su grčki mediji.

Objavljene su i najnovije informacije iz istrage, pa je tako grčka "Slobodna štampa", pozivajući se na izvore iz policije, saopštila da su u kafani ispaljeno 24 hica, a da samo tri nisu pogodila žrtve, što dosta govori o riješenosti ubica ali i njihovim vještinama.

Takođe, nekoliko dana posle surove likvidacije grčka policija pokušava da dokuči da li su i četvorica muškaraca u tu zemlju ušla sa falsifikovanim pasošima poput Dedovića i Stamatovića, koji su kod sebe imale krivotvorene putne isprave.

Pojavile su se i informacije da su crnogorski kriminalci u potpunosti promijenili svoj fizički izgled, da je Dedović značajno smršao i pustio bradu kako ne bi bio prepoznatljiv.

Mediji prenose da se i dalje češljaju kontakti koji su eventualno mogli pružiti skrovište Dedoviću i Stamatoviću u Atini dok su se skrivali, tako da policajci obavljaju razgovor sa sumnjivim osobama porijeklom sa Balkana, nastanjenim u okolini Atine.

Četvorica nepoznatih muškaraca su u nedjelju popodne, nešto prije 19 sati, upali u grčki restoran. Dok su dvojica pucala na crnogorske kriminalce, dvojica su na nišanu držala goste i osoblje restorana. Zatim su se dali u bijeg crnim džipom za kojim policija i dalje traga.

Dedović slovi za jednog od vođa škaljarskog klana sa kumovima Jovicom i Igorom Vukotićem, a Stamatović za vođu zagoričke grupe iz Podgorice, koja usko sarađuje sa škaljarcima. Istražitelji motiv za ubistva traže upravo u ovim krimi-tokovima.

  • Najnovije

  • Najcitanije

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE