09262020sub
Last updatepet, 25 sep 2020 9pm

U fokusu

Filmska potjera u Podgorici: Ukrao kamion i bježao policiji, rušeći sve pred sobom

vo su bile scene kao na filmovima, navodno je ukradenim kamionom bježao policiji, a jurilo ga je šest ili sedam patrola. Uletio je kamionom u Ulicu Mirka Vešovića, pa u Džan, gdje je i oštetio dosta automobila, a onda je ušao u usku uličicu kod Uprave carina, oštetio prolaz kroz novu zgradu i iza zgrade UC izletio iz kamiona i počeo da bježi. Jurila ga je policija i mi čiji automobili su oštećeni ili uništeni, kazao je "Vijestima" Podgoričanin, čiji "pasat" je u potpunosti havarisan u jurnjavi bjegunca sa kamionom

iše automobila, ograda od kuća, stubova u podgoričkoj Staroj Varoši oštetio je večeras Podgoričanin bježeći ukradenim kamionom od policije, pišu “Vijesti”.

Neki od automobila koji su mu se našli na putu potpuno su havarisani.

"Ovo su bile scene kao na filmovima, navodno je ukradenim kamionom bježao policiji, a jurilo ga je šest ili sedam patrola. Uletio je kamionom u Ulicu Mirka Vešovića, pa u Džan, gdje je i oštetio dosta automobila, a onda je ušao u usku uličicu kod Uprave carina, oštetio prolaz kroz novu zgradu i iza zgrade UC izletio iz kamiona i počeo da bježi. Jurila ga je policija i mi čiji automobili su oštećeni ili uništeni", kazao je "Vijestima" Podgoričanin, čiji "pasat" je u potpunosti havarisan u jurnjavi bjegunca sa kamionom.

On je ispričao da su policajci bjegunca stigli kod solitera nadomak Autobuske stanice.

"Nama su rekli da se vratimo kod oštećenih vozila", kazao je sagovornik "Vijesti".

"Vijesti" saznaju da je Podgoričanin koji je napravio haos kamionom taj teretnjak ukrao nedugo prije toga na Zlatici, dok je prevoznik A. H. iz Prijepolja izašao da kupi vodu.

"Šokirani prevoznik utrčao je u taksi, pozvao policiju, a i sam jurio teretnjak koji mu je ukraden ispred nosa", rekao je sagovornik "Vijesti".

  • Najnovije

  • Najcitanije

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE