07042020sub
Last updatepet, 03 jul 2020 9pm

U fokusu

Dragan Bjelogrlić povodom gnusnih natpisa srpskih tabloida: Ovo je udar na moju porodicu, ko god da ste nisam se uplašio

Dragan Bjelogrlić je rekao da smatra da su tekstovi objavljeni 14 mjeseci posle saobraćajne nezgode objavljeni u trenutku kada je gostovao na tribini dnevnog lista “Danas” i govorio o stanju u društvu, posle gostovanja u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem” i kada izlazi druga sezona serije “Senke nad Balkanom”. On je dodao i da ima informacije da su spremljeni i tekstovi protiv njega, ali i njegove ćerke. On je citirao i lika iz jedne od njegovih serija: „Vi koji ovo radite mislite da je Srbija samo vaša. Zaje.ali ste se, malo je i moja“

Foto: Twitter/Medija centar

Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić izjavio je na konferenciji za novinare da njegov sin Aleksej Bjelogrlić nije pobjegao sa mjesta nesreće prošle godine kada je izazvao udes u Karađorđevoj ulici, u kome je motorista M. V. (39) zadobio lakše tjelesne povrede.

Bjelogrlić je objasnio i da je njegov sin pomogao ranjenom motoristi.

“Moj sin jeste izazvao nesreću, to niko ne negira, ali nije pobjegao i nije ubio čovjeka. Naprotiv. Aleksej je pozvao hitnu pomoć, sve vrijeme bio uz povrijeđenog čovjeka, a kad je došao kući saopštio je šta se dogodilo, zatim se prijavio policiji. Nakon toga, otišli smo u bolnicu gdje je bio smješten povrijeđeni čovjek. On je bio zbrinut, tada je bilo sve u redu, danas je takođe sve u redu s njim, a mi smo ostali u odličnim odnosima sa porodicom”, izjavio je Bjelogrlić.

Pojedini mediji nedavno su objavili da je Aleksej povrijedio vozača motora, a zatim pobjegao s lica mjesta.

Naglasivši da je Aleksej pomogao povrijeđenom čovjeku i da se nakon toga prijavio policiji, advokat porodice Bjelogrlić, Goran Draganić, rekao je da je protiv Alekseja Bjelogrlića pokrenut krivični postupak.

Foto: Twitter/Medija centar

“Iako je pokrenut krivični postupak protiv Alekseja, nadležno tužilaštvo je postupilo u skladu sa zakonom, te su procijenili da neće biti krivičnog gonjenja”, rekao je Draganić i objasnio da je primijenjen princip oportuniteta i da je naredba javnog tužioca bila da se uplati oko 1.200 eura, a ne nikakva nagodba porodice Bjelogrlić sa povrijeđenim čovjekom.

Dragan Bjelogrlić je rekao da smatra da su tekstovi objavljeni 14 mjeseci posle saobraćajne nezgode objavljeni u trenutku kada je gostovao na tribini dnevnog lista “Danas” i govorio o stanju u društvu, posle gostovanja u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem” i kada izlazi druga sezona serije “Senke nad Balkanom”, prenio je N1.

Ocijenio je i da je to udar na njegovu porodicu i poručio da se ne boji i dodao da se ne plaši medija i da je spreman na njihove provokacije.

Foto: Twitter/Medija centar

On je dodao i da ima informacije da su spremljeni i tekstovi protiv njega, ali i njegove ćerke.

“Svjestan sam da nisam ni prvi, ni posljednji, alij na ogromnu žalost onih koji su ustanovili metode zastrašivanja i ućutkavanja slobodmislećih ljudi, ko god da su oni, ja sam došao da im kažem da se nisam uplašio”, poručio je Bjelogrlić.

On je citirao i lika iz jedne od njegovih serija: „Vi koji ovo radite mislite da je Srbija samo vaša. Zaje.ali ste se, malo je i moja“, piše “Danas”, prenosi “Nedeljnik”

  • Najnovije

  • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE