11112019pon
Last updatepon, 11 nov 2019 5pm

U fokusu

Dženaza Sanihi Sani Čekić sjutra na mezarju u Nju Džerziju

Povodom tragične smrti petnaestogodišnje Sanihe Sane Čekić, zdravoglava će biti održana danas od 4pm u Ali-pašinoj džamiji u Astoriji.

Dženaza namaz će biti klanjana sjutra, u utorak, 15. oktobra, u 9:30am. Nakon toga je dženaza na mezarju u Nju Džerziju, 13 Conover Road, Millstone, NJ 08535.

Ožalošćeni: otac Began, majka Sadeta, brat Salih, bratstva Čekić, Srdanović i Radončić, mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Ina Lillahi Ve Inna llejhi Radz'uun - Svi smo Allahovi i svi se njemu vraćamo.

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...

BISERI

VIC NEDELJE

  Policajci i vatrogasci      
  Policajci i vatrogasci

  Vozi se grupa policajaca i grupa vatrogasaca u autobusu na sprat. Vatrogasci su u donjem dijelu autobusa a policajci u gornjem. Pritom, vatrogasci se vesele, pjevaju, a policajci svi uplašeni, preblijedjeli, drže se jedan za drugoga.

  Popne se gore jedan vatrogasac i pita ih:

  Read more...