10232019sri
Last updatesri, 23 okt 2019 3pm

U fokusu

Četvorogodišnjem Orsonu potrebna pomoć za liječenje akutne limfoblastne leukemije

Nakon uspostavljanja dijagnoze njegova tetka Anita Kolenović pokrenula je na sajtu Gofundme.com akciju sakupljanja pomoći za dječaka

Foto: Gofundme.com

Četvorogodišnjem Orsonu prošle sedmice dijagnostikovana je akutna limfoblastna leukemija.

Nakon uspostavljanja dijagnoze njegova tetka Anita Kolenović pokrenula je na sajtu Gofundme.com akciju sakupljanja pomoći za dječaka.

Za samo 19 časova sakupljeno je 54.855 dolara.

Foto: Gofundme.com

Anitino pismo prenosimo u cjelosti:

Život je doživio nezamisliv preokret prošle sedmice kada je četvorogodišnjem Orsonu dijagnostikovana akutna limfoblastna leukemija.

Doveli smo ga na pregled zbog bolova u nogama - u roku od nekoliko sati primljen je u bolnicu nakon što smo dobili alarmantni nalaz krvi. Narednih nekoliko dana radili su razne preglede kako bi otkrili njegovu dijagnozu.

Orson će provesti naredne mjesece u pedijatrijskoj jedinici, gdje će biti podvrgnut intenzivnom i agresivnom liječenju u borbi protiv ovog galopirajućeg oblika raka, gdje se previše koštanih nezrelih bijelih krvnih zrnaca nalazi u koštanoj srži i krvi. Moji nećak i njegova porodica započinju ovu dugotrajnu borbu uz puno ljubavi i utjehe.

Ovdje smo svi da pokažemo ljubav i podršku Orsonu i njegovoj porodici. Svakog dana kod 230 djece se dijagnostikuje rak. Molimo vas da nam pomognete da podignemo svijest o našoj djeci i generacijama koje dolaze. Bog vas sve blagoslovio i mi osjećamo vašu ljubav i molitve”.

Novac za Orsonovo liječenje možete uplatiti OVDJE.

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

Parni valjak u Njujorku

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...

VIC NEDELJE

  Otmica      
  Otmica

  Krenula grupa žena na proslavu 8. marta avionom za Miami. No, prije polijetanja u avion su ušli otmičari i oteli avion. Glavni otmičar je naredio:

  - "Skinite sav nakit sa sebe i predajte ga."

  - "Zar i ja sinko ?", upita jedna baba.

  - "Rekao sam sve", uzvrati on.

  - "Sad se sve skinite."

  - "Zar i ja sinko", ponovo će baba.

  - "Rekao sam sve!"

  - "Sad ćemo vas sve silovati."

  Read more...