09182019sri
Last updateuto, 17 sep 2019 3pm

U fokusu

Betel i Brnabić najavljuju jačanje odnosa između Luksemburga i Srbije

Sjutra ću zvanično primiti srpsku premijerku, a večeras Gotje Destenej i ja rado pozdravljamo naše prijatelje Anu Brnabić i Milicu i zajedno obilazimo grad Luksemburg, napisao je Betel na Tviter nalogu

Premijeri Luksemburga i Srbije sa partnerima (Foto: Tviter)

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić je izjavila da će lično nastaviti da radi na daljem jačanju odnosa između Luksemburga i Srbije.

Brnabić boravi u poseti Luksemburgu gde će biti nastavljeni razgovori o oblastima saradnje započete tokom posjete Beogradu premijera te zemlje Gzavijea Betela.

"Moram da kažem da sam se ponovo zaljubila u Evropu. Biti ovde u Luksemburgu i razgovarati o evropskim integracijama Srbije i o planu proširenja nove Evropske komisije, nema boljeg mjesta od Šengena da se promišlja o tome", rekla je Brnabić na konferenciji za novinare sa premijerom Luksemburga, prenosi rs.n1info.com.

Premijer Luksemburga Gzavije Betel ugostio je u Luksemburgu srpsku premijerku Anu Brnabić i njenu partnerku Milicu Đorđević.

On je prošle noći objavio nekoliko zajedničkih fotografija.

"Sjutra ću zvanično primiti srpsku premijerku, a večeras Gotje Destenej i ja rado pozdravljamo naše prijatelje Anu Brnabić i Milicu i zajedno obilazimo grad Luksemburg", napisao je Betel na Tviter nalogu.

Premijerka je retvitovala poruku i dodala da je Luksemburg jedan od najljepših gradova i da se zahvaljuje Betelu na pozivu da ga posjeti.

"Poslije njegove posjete Srbiji u maju, uzbuđena sam što mogu da radim na jačanju veza između Srbije i Luksemburga", napisala je premijerka Srbije.

 • Najnovije

 • Najcitanije

Video dana

VIC NEDELJE

  Mujo i hodža      
  Mujo i hodža

  Došao Mujo kod hodže i kaže: - Fata me vara.

  Hodža: - Razvedi se.

  Mujo: - Ne mogu, volim je.

  Hodža: - Onda se ne razvodi.

  Mujo: - Ali stalno mi je to na umu.

  Hodža: - Pa, razvedi se.

  Mujo: - Ne mogu zbog djece.

  Hodža: - Onda se nemoj razvesti.

  Mujo: - Ali ne mogu joj oprostiti.

  Read more...