09182019sri
Last updateuto, 17 sep 2019 3pm

U fokusu

Uhapšen Plavljanin osumnjičen da je u prostorijama Hitne pomoći prebio suprugu

Nakon što je priveden sudiji za istragu, D. S. je određen pritvor u trajanju od 30 dana i sproveden je u Istražni zatvor ZIKS-a u Bijelom Polju

Plavska policija je uhapsila D. S. (32) iz tog grada, osumnjičenog da je prebio suprugu O. C. (40) u prostorijama Hitne medicinske pomoći u tom gradu.

Nakon što je priveden sudiji za istragu, D. S. je određen pritvor u trajanju od 30 dana i sproveden je u Istražni zatvor ZIKS-a u Bijelom Polju.

"Dežurna služba Odjeljenja bezbjednosti Plav je, 16. avgusta 2019. godine, oko 12:50 časova, obaviještena od strane zaposlenih Zavoda za hitnu medicinsku pomoć u Plavu da je u njihove prostorije na ukazivanje ljekarske pomoći primljena O. C. (40) iz Sjedinjenih Američkih Država, dok je sa njom bio D. S. (32) iz Plava, te da je nakon pregleda i pokušaja ukazivanja ljekarske pomoći od strane ljekara D. S, ničim izazvan, fizički napao O. C, nanoseći joj povrede u predjelu glave, nakon čega je izgubila svijest, a D. S. se udaljio sa lica mjesta", saopšteno je iz Uprave policije (UP).

O. C. je, piše u saopštenju, transportovana u Urgentni blok Medicinskog centra u Beranama, a D. S. je lociran i priveden u službene prostorije OB Plav istog dana oko 13:15 časova.

 • Najnovije

 • Najcitanije

Video dana

VIC NEDELJE

  Mujo i hodža      
  Mujo i hodža

  Došao Mujo kod hodže i kaže: - Fata me vara.

  Hodža: - Razvedi se.

  Mujo: - Ne mogu, volim je.

  Hodža: - Onda se ne razvodi.

  Mujo: - Ali stalno mi je to na umu.

  Hodža: - Pa, razvedi se.

  Mujo: - Ne mogu zbog djece.

  Hodža: - Onda se nemoj razvesti.

  Mujo: - Ali ne mogu joj oprostiti.

  Read more...