04232018pon
Last updatepon, 23 apr 2018 5pm

 

U fokusu

Sahranjen Predrag Lucić: Na vječni počinak uz pjesmu Montyja Pythona "Always Look on the Bright Side of Life"

Saučešće porodici došli su da izjave brojni Lucićevi prijatelji i kolege, među kojima i Rade Šerbedžija, koji je pročitao dvije Lucićeve pjesme, Viktor Ivančić, Boris Dežulović, Zoran Pusić, Ivica Ivanišević, Veljan Radojković, Marin Jurjević, Davor Bernardić, Milorad Pupovac...

Predrag Lucić (Foto: Printscreen)

Na splitskom gradskom groblju Lovrinac, na kojem se okupilo mnoštvo građana, danas je sahranjen novinar i književnik, prvi urednik "Feral Tribunea" Predrag Lucić (54).

Lucić je izgubio životnu bitku nakon što mu je u maju prošle godine dijagnostifikovana teška bolest, a preminuo je u srijedu ujutro, u krugu svoje porodice i prijatelja.

Saučešće porodici došli su da izjave brojni Lucićevi prijatelji i kolege, među kojima i Rade Šerbedžija, koji je pročitao dvije Lucićeve pjesme, Viktor Ivančić, Boris Dežulović, Zoran Pusić, Ivica Ivanišević, Veljan Radojković, Marin Jurjević, Davor Bernardić, Milorad Pupovac, piše Jutarnji.hr.

Jedan od suosnivača “Feral Tribunea”, Boris Dežulović, vrlo je emotivno nad njegovim kovčegom čitao oproštajni govor, u kojem je rekao da bi ga nazvali najboljim prijateljem, ali da on nije samo više od toga - on je naprosto nešto drugo. 

"Nazvali bismo te rođenim bratom, ali ti nisi samo više od toga, ti si jednostavno nešto drugo, nazvali bismo te još kojekako drugačije, ali nije za ovu priliku nazivati te bilo kako. Ti si nešto neizrecivo. U jeziku u kojemu živimo nema imenice za našega Tebe. Siromašan je jezik koji za tebe nema riječi. Zato što si prevelik i predrag za jedan ljudski život. Otišao si prerano", kazao je Dežulović.

Lucić je na posljednji počinak ispraćen uz pjesmu Montyja Pythona "Always Look on the Bright Side of Life".

  • Najnovije

  • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

No result.

ANKETA

Ko će biti novi predsjednik Crne Gore?

Marko Milačić - 8.1%
Mladen Bojanić - 14.9%
Hazbija Kalač - 4.1%
Vasilije Miličković - 1.4%
Dobrilo Dedeić - 2.7%
Draginja Vuksanović - 17.6%
Milo Đukanović - 44.6%

Ukupno glasova: 74
Glasanje u ovoj anketi je zavrseno u: april 16, 2018

Video dana

VIC NEDELJE