10222020čet
Last updatečet, 22 okt 2020 2pm

U fokusu

Silovao maloljetnu sestru: Potvrđena optužnica protiv Mojkovčanina

Prema navodima iz prijave, on je sestru silovao na jednom katunu na Bjelasici, a ona je to krila sve donedavno. Nakon nemilog događaja, nikom nije pričala o tome, sve dok se nedavno nije požalila svojoj sestri, nakon čega je alarmirana porodica

Zgrada Višeg suda u Bijelom Polju (Foto: Fokuspress.com)

Vanpretresno vijeće Višeg suda u Bijelom Polju potvrdilo je optužnicu koju zastupa viši državni tužilac Hasan Lukač, podignutu protiv Mojkovčanina D. D. (25), koji se tereti da je silovao maloljetnu sestru (16).

Vanpretresno vijeće Višeg suda okrivljenom je nedavno produžilo pritvor do dalje odluke suda.

Prema navodima optužnice, D. D. je krajem juna prošle godine u katunu, u blizini Šiškog jezera na mojkovačkoj strani Bjelasice, bez njenog pristanka obljubio sestru.

Navodi se da je ušao u kolibu u kojoj se nalazila oštećena, te da ju je svukao, dok se ona aktivno branila i obljubio je. Molilla ga je da to ne čini, dok joj je on zaprijetio da nikome ne smije pričati o tome, prenosi AntenaM.

Krivičnu prijavu protiv njega podnijeli su pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac. Prema navodima iz prijave, on je sestru silovao na jednom katunu na Bjelasici, a ona je to krila sve donedavno.

Nakon nemilog događaja, nikom nije pričala o tome, sve dok se nedavno nije požalila svojoj sestri, nakon čega je alarmirana porodica.

  • Najnovije

  • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE