09192020sub
Last updatesub, 19 sep 2020 8pm

U fokusu

Podgorica: Zaplijenjen tovar cigareta vrijedan više od milion eura

U Podgorici je zaplijenjeno teretno motorno vozilo sa priključnim vozilom bjelopoljskih registarskih oznaka na čijem utovarnom dijelu su se nalazila 1.243 paketa inostranih cigareta bez akciznih markica

Foto: Uprava policije

Pripadnici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, u saradnji sa službenicima Uprave carina, a postupajući po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, realizovali su prije dva dana, (8. avgusta) akciju kodnog naziva „Arka” tokom koje su zaplijenje cigarete bez akciznih markica čija je vrijednost procijenjena na više od milion eura.

U Podgorici je zaplijenjeno teretno motorno vozilo sa priključnim vozilom bjelopoljskih registarskih oznaka na čijem utovarnom dijelu su se nalazila 1.243 paketa inostranih cigareta bez akciznih markica.

Foto: Uprava policije

Službenici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije istog dana uhapsili su crnogorske državljane S. B. i N. B. za koje se osnovano sumnja da su bili dio organizovane kriminalne grupe koja je na organizovan način uzela ispod carinskog nadzora inostrane cigarete bez akciznih markica iz skladišta slobodne zone Luke Bar.

Uz krivičnu prijavu, uhapšeni su 9. avgusta predati Specijalnom državnom tužilaštvu, prenosi rtcg.me.

Krivičnom prijavom je obuhvaćen i crnogorski državljanin A. K, za koga se osnovano sumnja da je jedan od organizatora ove kriminalne grupe

  • Najnovije

  • Najcitanije

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE