08112020uto
Last updatepon, 10 avg 2020 7pm

U fokusu

Potresno: Tijelima ispisali poziv u pomoć za Pazar, Sjenicu i Tutin (VIDEO)

Okupljeni su nosili umrlice na kojima sa ispisali poruke “Zar da umiremo na hodnicima bolnica”, “Izbori i vlast preči od života ljudi”, kao i “Hvala Turskoj”, “Hvala doktorima iz Kragujevca i Kraljeva i ostalih gradova Srbije"

Foto: Twitter/Tree Design Institute 

Poslije protesta održanog danas u Novom Pazaru, građani ovog grada formirali su svojim tijelima poziv u pomoć koji je, na svom Twitter nalogu, objavio Tree Design Institute.

Stotinak građana okupilo se danas ispred zgrade Gradske uprave u Novom Pazaru kako bi iskazali nezadovoljstvo povodom trenutne situacije u gradu koja je vezana za broj zaraženih i preminulih od koronavirusa u Novom Pazaru i Sandžaku.

U Novom Pazaru i Tutinu na snazi je vanredna situacija, a stanje u Sjenici je takođe loše. Raste broj zaraženih i preminulih od koronavirusa.

Okupljeni su nosili umrlice na kojima sa ispisali poruke “Zar da umiremo na hodnicima bolnica”, “Izbori i vlast preči od života ljudi”, kao i “Hvala Turskoj”, “Hvala doktorima iz Kragujevca i Kraljeva i ostalih gradova Srbije”.

Takođe, građani su se zahvalili i Novaku Đokoviću i Ademu Ljajiću, prenosi portal Nova.rs.

Jedan od okupljenih koji se obratio građanima bio je Irfan Ugljanin. On je rekao da je sramotno ponašanje vrha vlasti prema narodu Sandžaka.

“Predstavnici vlade trebalo je da izjave saučešće umrlim Pazarcima, a ne da njihove rođake nazivaju narkodilerima i separatistima”, rekao je on.

  • Najnovije

  • Najcitanije

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE