07142020uto
Last updateuto, 14 jul 2020 4pm

U fokusu

Alexa.com: Fokuspress.com među 60 najposjećenijih sajtova u CG, u svijetu na 147.008 poziciji

Naš sajt trenutno na Facebook stranici Portal Revije Fokus ima 51.632 lajkova, dok profil Revije Fokus broji 4.999 prijatelja, tako da je po tom pitanju među prvih 10 u CG

Prema podacima sajta alexa.com, Portal Revije Fokus se trenutno nalazi među 60 najposjećenijih web sajtova u Crnoj Gori, a prije mjesec dana je bio čak među prvih 40.

Trenutni plasman na sajtu alexa.com

 Na globalnom nivou, trenutno zauzimamo 148.002. poziciju, a valja napomenuti da alexa.com rejting pravi za sve sajtove, ne samo medijske.

Prošlomjesečni rejting na sajtu alexa.com

Naš sajt trenutno na Facebook stranici Portal Revije Fokus ima 51.632 lajkova, dok profil Revije Fokus broji 4.999 prijatelja, tako da je po tom pitanju među prvih 10 portala u CG.

Podsjetimo, prvi broj Revije Fokus izašao je 21. maja 2008. godine u Njujorku i za kratko vrijeme stekao veliki broj čitalaca. Činjenica da u Njujorku i SAD-u nije postojao nijedan list koji okuplja ljude porijeklom iz Crne Gore, motivisala nas je da krenemo u tu misiju, uvjereni da uspjeh neće izostati. I nijesmo se prevarili.

Novine smo distribuirali širom SAD i Kanade, a određeni broj primjeraka slali i u Crnu Goru.

Nakon štampanja prvog broja Fokusa, svaki naredni je iščekivan s nestrpljenjem. Ubrzo je postao najčitaniji periodični list sa prostora bivše Jugoslavije u državama Njujork i Nju Džerzi, a na nekim američkim prodajnim mjestima kupovalo se više od 140 primjeraka – više čak i od mnogih poznatih američkih novina.

Stotine novinskih priča, reportaža, intervjua, komentara, priča o “malim” i velikim ljudima, o životu u Americi i Kanadi, priča iz zavičaja… Sve to je bio sadržaj štampane verzije Revije Fokus.Nakon šest godina od izlaska prvog broja Fokusa, svjesni svih prednosti koje pružaju online izdanja u odnosu na štampane medije, odlučili smo da redizajniramo naš web portal i svu raspoloživu energiju usredsredimo da zaživi među našim ljudima u dijaspori i zavičaju.

Portal Revije Fokus je danas na dobrom putu da okupi sve naše iseljenike razasute po čitavom svijetu.

Hvala svima na podršci i povjerenju!

  • Najnovije

  • Najcitanije

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE