08042020uto
Last updatesub, 01 avg 2020 4pm

Top Story

Priča iz Astorije: Mrkijev susret sa Robertom de Nirom

Upozorio sam ga da je u pitanju klub i da ne može da uđe ukoliko nije član. On je pokušao nešto da kaže, a ja sam kazao da smjesta izađe i za njim sam zatvorio vrata. Na to mi je prijateljica povikala da je to Robert de Niro...

Mustafa Mrkulić o svojoj karijeri... (I dio)

Sjećanje Mustafe Mrkulića na "brbljivca iz Kentakija": Muhamed Ali će uvijek živjeti (II dio)

Ime Mustafe Mrkija Mrkulića, bivšeg bokserskog šampiona i kapitena "Željezničara", našlo se i na čuvenom filmu "Priča iz Bronksa (A Bronx Tale), reditelja Roberta de Nira. 

Ako danas svratite do Mrkijevog lokala u Astoriji vidjet ćete mnoge njegove fotografije na zidu. Jedna od njih je upravo sa Robertom de Nirom s kojim se upoznao kada je slavni glumac snimao film “Priče iz Bronksa”.

Film je sniman na 30. aveniji u Astoriji, gdje se nalazi i Mrkulićev lokal.

“Neka njegova menadžerka je pokušavala da se dogovori sa mnom jer su im trebale prostorije za snimanje filma. Međutim, bila je drska i posvađali smo se. Rekao sam joj da više ne želim s njom da pričam i da mi ne dolazi u klub. Normalno, Robertu de Niru je preostalo da dođe i da iskoristi svoj autoritet kako mu ja na bih smetao, jer se sa svima u ulici bio dogovorio oko zatvaranja radnji. Ja sam sa radnicom u lokalu sređivao neke račune i u jednom trenutku je ušao čovjek sa papirima. Upozorio sam ga da je u pitanju klub i da ne može da uđe ukoliko nije član. On je pokušao nešto da kaže, a ja sam kazao da smjesta izađe i za njim sam zatvorio vrata. Na to mi je prijateljica povikala da je to Robert de Niro. Normalno, otvorio sam mu vrata i izvinio se jer ga stvarno nijesam prepoznao. Pričao mi je da je autostopom obišao čitavu Jugu. Otklonili smo problem koji sam imao sa njegovom menadžerkom. Film je snimljen, a na kraju među specijalnim zahvalnicama stoji i moje ime”, prisjetio se Mrkulić za Portal Revije Fokus.

Sead Hodžić

UPOZORENJE: ZABRANJENO JE PREUZIMANJE TEKSTA I FOTOGRAFIJA BEZ PISMENE SAGLASNOSTI REDAKCIJE PORTALA REVIJE FOKUS

  • Najnovije

  • Najcitanije

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE