11192019uto
Last updatepon, 18 nov 2019 2pm

Top Story

Crnogorski policajac zna Kur'an napamet: Oduševio Muftiju, a zatim odbio da primi automobil na poklon (VIDEO)

Šćekić je u policijskim krugovima poznat i kao policajac koji za vrijeme svog 15-godišnjeg rada nije napisao niti jednu kaznu

Crnogorski policajac Milan Milo Šćekić radi u osiguranju zgrade Osnovnog suda u Kolašinu, a pažnju je privukao zbog toga što je pročitao više od 3.000 knjiga, neke i više puta.

Kako prenosi "Avaz", u intervjuu za crnogorske medije 33-godišnji Milan Šćekić je otkrio kako iščitavajući knjige iz područja psihologije, sociologije, teologije kao i književna djela, uči kako na drugačiji način gledati na svakodnevicu. Šćekić je u policijskim krugovima poznat i kao policajac koji za vrijeme svog 15-godišnjeg rada nije napisao niti jednu kaznu.

“Napisao sam samo jednu, ali mi je toliko bilo žao toga čovjeka, da sam otišao i sam je platio”, kazao je Šćekić te dodao da kada uhvati nekog u prekršaju pokuša mu s pedagoškog pristupa objasniti okolnosti te na taj način djelovati na ljude da više nikada ne počine slično djelo.

Za vrijeme osnovnoškolskog i srednjoškolskog obrazovanja, Milo je nekoliko puta bio nagrađivan nagradama za najbolje učenike, a za poziv policajca se odlučio kako bi pomagao ljudima.

Prilikom gostovanja kod Darka Šukovića na Atlas televiziji, Šćekić je pokazao i zavidno poznavanje Kur'ana. Rekao je da časni Kur'an zna bukvalno napamet.

Pogledajte kako Milo Šćekić citira ajete iz Kur'ana, ali i šta govori o svom susretu sa tadašnjim glavnim muftijom Mešihata Islamske zajednice u Srbiji.

 • Najnovije

 • Najcitanije

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...

BISERI

VIC NEDELJE

  Policajci i vatrogasci      
  Policajci i vatrogasci

  Vozi se grupa policajaca i grupa vatrogasaca u autobusu na sprat. Vatrogasci su u donjem dijelu autobusa a policajci u gornjem. Pritom, vatrogasci se vesele, pjevaju, a policajci svi uplašeni, preblijedjeli, drže se jedan za drugoga.

  Popne se gore jedan vatrogasac i pita ih:

  Read more...