07082020sri
Last updatesri, 08 jul 2020 12am

Sport

Ako virus ne ide Zlatanu, Zlatan ide njemu: Ibra pomaže bolnicama u Italiji (VIDEO)

Odlučio sam da, zajedno sa ljudima koji rade sa mnom, pokrenem prikupljanje za Humanitas bolnice, da iskoristim uticaj da se poruka proširi. Računam i na velikodušnosti mojih kolega, svih profesionalnih sportista, i onih koji žele, velikom ili malom donacijom, u skladu sa svojim mogućnostima, pomognu da otjeramo virus, napisao je Ibrahimović na svom Facebook profilu

Foto: Printscreen

Zlatan Ibrahimović je putem Facebooka poslao dirljivu poruku Italijanima i najavio da će organizovati prikupljanje novca za tamošnje bolnice.

“Italija je uvijek davala mnogo i u ovom dramatičnom trenutku želim da vratim još više ovoj zemlji koju volim. Odlučio sam da, zajedno sa ljudima koji rade sa mnom, pokrenem prikupljanje za Humanitas bolnice, da iskoristim uticaj da se poruka proširi. Računam i na velikodušnosti mojih kolega, svih profesionalnih sportista, i onih koji žele, velikom ili malom donacijom, u skladu sa svojim mogućnostima, pomognu da otjeramo virus. Zajedno zaista možemo da pomognemo bolnicama, ljekarima i medicinskim sestrama, koji nesebično rade svaki dan da spasu živote. Danas svi moramo da budemo uz njih. Hajde da zajedno otjeramo korona virus i pobijedimo ovaj meč zajedno. I zapamtite: ako virus ne ide Zlatanu, Zlatan ide njemu”, napisao je Ibra na Facebooku, gdje podijelio i svoj video.

  • Najnovije

  • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE