08102020pon
Last updatepon, 10 avg 2020 3pm

Sport

Neko je debeo slagao svijet: Ronaldo neće pretvoriti svoje hotele u bolnice

Arena desportiva je saopštila da je ta informacija kružila drugim Facebook stranicama, a da su se odlučili da je objave nakon što ju je prenijela i osoba u koju imaju veliko povjerenje. Dodali su da su odmah pokušali da stupe u kontakt s ljudima koji su povezani sa Ronaldom, ali da nisu uspjeli i da su ipak odlučili da objave informaciju povedeni njegovim ranijim dobročinstvima

Kristijano Ronaldo (Foto: Instagram)

Španska Marka objavila je da će fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo svoje hotele u Portugalu adaptirati u bolnice, kako bi se u njima lečili oboleli od korona virusa, međutim ta vijest je lažna.

Informaciju Marke, koja se oslonila na vijest portugalske stranice Arena desportiva, prenijeli su brojni strani mediji, ali je ubrzo stigao i demanti.

Arena desportiva je saopštila da je ta informacija kružila drugim Facebook stranicama, a da su se odlučili da je objave nakon što ju je prenijela i osoba u koju imaju veliko povjerenje.

Dodali su da su odmah pokušali da stupe u kontakt s ljudima koji su povezani sa Ronaldom, ali da nisu uspjeli i da su ipak odlučili da objave informaciju povedeni njegovim ranijim dobročinstvima.

Samo je njemački RTL uspio da dobije jedan od hotela Kristijana Ronalda u Lisabonu i dobili su sljedeći odgovor:

“Mi smo hotel i nećemo biti bolnica. Dan je običan, kao i svaki drugi. Osim što nas novinari stalno zovu”, poručili su iz hotela, prenosi fudbal.hotsport.rs.

  • Najnovije

  • Najcitanije

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE