11182019pon
Last updatepon, 18 nov 2019 2pm

Sport

UEFA pokrenula postupak protiv fudbalskih saveza Crne Gore i Kosova

Prema navodima sa sajta UEFA, protiv Kosova i Crne Gore je postupak pokrenut zbog navijačkog ubacivanja predmeta u teren, dok se gosti terete i za nasilno ponašanje navijača na tribinama stadiona Fadilj Vokri

Disciplinska komisija UEFA pokrenula je postupak protiv fudbalskih saveza Kosova i Crne Gore zbog navijačkih incidenata tokom meča koji su dvije selekcije odigrale u Prištini, u okviru kvalifikacija za EURO 2020, objavljeno je na sajtu www.uefa.com.

Prema navodima sa sajta UEFA, protiv Kosova i Crne Gore je postupak pokrenut zbog navijačkog ubacivanja predmeta u teren, dok se gosti terete i za nasilno ponašanje navijača na tribinama stadiona Fadilj Vokri.

Crnogorski mediji prenijeli su da je u prvom poluvremenu dogodio fizički sukob između dijela gostujućih navijača i obezbjeđenja stadiona, što je naljutilo domaće navijače koji su uzvratili skandiranjem Oslobodilačkoj vojsci Kosova, prenosi Glas Amerike.

Utakmica između balkanskih susjeda završena je 2:0 u korist reprezentacije Kosova, koja i dalje gaji nade u plasman na EURO, dok je Crna Gora izgubila šanse da se plasira na prvenstvo.

 • Najnovije

 • Najcitanije

SPECIJALNO IZDANJE

 

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...

BISERI

VIC NEDELJE

  Policajci i vatrogasci      
  Policajci i vatrogasci

  Vozi se grupa policajaca i grupa vatrogasaca u autobusu na sprat. Vatrogasci su u donjem dijelu autobusa a policajci u gornjem. Pritom, vatrogasci se vesele, pjevaju, a policajci svi uplašeni, preblijedjeli, drže se jedan za drugoga.

  Popne se gore jedan vatrogasac i pita ih:

  Read more...