11182019pon
Last updatepon, 18 nov 2019 2pm

Sport

Konorov drugar i samoprozvani najbolji borac na svijetu dobio udarac šakom u glavu u njujorškom klubu (VIDEO)

Razlozi za napad mogu biti razni, a kao jedan svakako vrijedi spomenuti njegovu lošu reputaciju među MMA fanovima

Foto: Printscreen

Dilon Denis (Dillon Danis), koji je u javnosti poznat kao muškarac na kojeg je Habib Nurmagomedov skočio iz oktagona nakon što je "ugušio" Konora Mekgregora (Conor McGregor), ponovo je stigao u žižu javnosti.

Borac, za kojeg kažu da mu Bellator planski gradi karijeru, s obzirom na to da mu dodjeljuju protivnike u oktagonu za koje niko ranije nije čuo, napadnut je u jednom njujorškom klubu, piše “Avaz”.

Njega je nepoznati muškarac udario šakom u glavu, nakon čega su njegovi prijatelji reagovali, a situaciju je smirilo osiguranje lokala.

Razlozi za napad mogu biti razni, a kao jedan svakako vrijedi spomenuti njegovu lošu reputaciju među MMA fanovima.

Denis u svojim medijskim nastupima sebe često naziva najboljim borcem na svijetu, iako nema nikakve osnove za takve tvrdnje, te omalovažava većinu konkurencije, a to je ponašanje koje fanovi nikako ne tolerišu.

Pogledajte video:

 • Najnovije

 • Najcitanije

SPECIJALNO IZDANJE

 

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...

BISERI

VIC NEDELJE

  Policajci i vatrogasci      
  Policajci i vatrogasci

  Vozi se grupa policajaca i grupa vatrogasaca u autobusu na sprat. Vatrogasci su u donjem dijelu autobusa a policajci u gornjem. Pritom, vatrogasci se vesele, pjevaju, a policajci svi uplašeni, preblijedjeli, drže se jedan za drugoga.

  Popne se gore jedan vatrogasac i pita ih:

  Read more...