10252020ned
Last updatened, 25 okt 2020 6pm

Sport

Duško Šarić se vraća u Rudar i dovodi sponzora iz Turske

Naredne sedmice sve će biti jasnije. Tačno je da ćemo pokušati da vratimo Rudar na evropski put. Jednostavno, volim Rudar, to je moj klub i ne mogu da dozvolim da klub klizi još niže. Nadam se da ćemo ponovo biti u vrhu crnogorskog fudbala, jer Pljevlja i ljubitelji sporta zaslužuju klub na mnogo većem nivou nego što je to trenutno slučaj, kazao je Šarić

Foto: pvportal.me

Dugogodišnji finansijer Rudara Duško Šarić ponovo se vraća u klub podno Golubinje.

Ovoga puta, piše pvportal.me zajedno sa Šarićem, kao jedan od sponzora u Rudar stiže i turski biznismen Faruk Sari, koji će uskoro pokrenuti biznis na sjeveru Crne Gore.

Šarić se će naredne sedmice održati sastanak sa sadašnjim rukovodstvom, a Sari je već obišao stadion i upoznao se sa stanjem u klubu.

“Naredne sedmice sve će biti jasnije. Tačno je da ćemo pokušati da vratimo Rudar na evropski put. Jednostavno, volim Rudar, to je moj klub i ne mogu da dozvolim da klub klizi još niže. Nadam se da ćemo ponovo biti u vrhu crnogorskog fudbala, jer Pljevlja i ljubitelji sporta zaslužuju klub na mnogo većem nivou nego što je to trenutno slučaj”, kazao je Šarić.

  • Najnovije

  • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE