08052020sri
Last updatesri, 05 avg 2020 1pm

Sport

Šok na Marakani: Pet igrača Crvene zvezde ima koronavirus, jedan bio i na proslavi!

Fudbalski klub Crvena zvezda želi da obavijesti javnost da je u saradnji sa Zavodom za biocide i medicinsku tehnologiju obavio testiranje igrača na koronavirus i da su nakon toga Marko Gobeljić, Njegoš Petrović, Dušan Jovančić, Marko Konatar i Branko Jovičić danas dobili pozitivan nalaz. Osjećaju se dobro, nalaze se u strogoj izolaciji i u stalnom su kontaktu sa medicinskim timom kluba”, piše u saopštenju Zvezde

Crvena zvezda se oglasila saopštenjem povodom testiranja igrača na koronavirus.

Pošto su mnogi proputili šampionsku proslavu jer su u tom momentu još čekali rezultate, među onima kod kojih je test pozitivan ima i igrača koji su bili na proslavi, poput Branka Jovičića, prenosi Telegraf.rs.

Saopštenje Zvezde prenosimo u celosti:

Fudbalski klub Crvena zvezda želi da obavijesti javnost da je u saradnji sa Zavodom za biocide i medicinsku tehnologiju obavio testiranje igrača na koronavirus i da su nakon toga Marko Gobeljić, Njegoš Petrović, Dušan Jovančić, Marko Konatar i Branko Jovičić danas dobili pozitivan nalaz.

Pomenuti igrači se osjećaju dobro, nalaze se u strogoj izolaciji i u stalnom su kontaktu sa medicinskim timom kluba. Gobeljić, Jovančić, Petrović i Konatar su imali simptome bolesti pred meč poslednjeg kola Superlige Srbije protiv Proletera, kada je obavljeno testiranje, i iz predostrožnosti nisu bili toga dana na stadionu. Branko Jovičić nije imao simptome, nema ih ni sada, ali je njegov nalaz pozitivan.

Stanje igrača se pažljivo prati, a biće obavljeno i novo testiranje pred početak priprema za narednu sezonu.

Igrače koji nisu bili u mogućnosti da podignu pehar šampiona Srbije u čijem su osvajanju u velikoj mjeri učestvovali čekaju medalje šampiona i biće im uručene na prvom zvaničnom meču kluba na našem stadionu. Klub im još jednom čestita veliki uspjeh i želi brz oporavak.

Važno je istaći da su svi ostali igrači, članovi stručnog štaba, uprave i osoblja koji su u direktnom kontaktu sa prvim timom testirani i da su dobili negativan nalaz, odnosno da nemaju koronavirus. Crvena zvezda preduzima sve neophodne mjere zaštite i nastaviće to da čini. Takođe, obavještavaćemo javnost i ubuduće o svim neophodnim detaljima borbe protiv koronavirusa ukoliko ih, naravno, bude”, piše u saopštenju.

  • Najnovije

  • Najcitanije

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE