11182019pon
Last updatepon, 18 nov 2019 2pm

Showbiz

Džejla Ramović iz Goražda pobjednica “Zvezda Granda” (VIDEO)

U spektakularnoj finalnoj večeri 13. sezone "Zvezda Granda" u Beogradu, po odluci stručnog žirija i sms glasova publike, pobijedila je Džejla Ramović.

Foto: Printscreen/Prva TV

Sabiranjem glasova na tabeli, sedamnaestogodišnja pjevačica iz Goražda je apsolutna pobjednica najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regionu sa ukupno osvojenih 1.017 bodova.

Foto: Printscreen/Prva TV

Talentovanoj pjevačici je njena mentorka Marija Šerifović uručila pobjedničku statuu, a predstavnik kompanije "Auto Čačak” uručio joj je ključeve automobila "škoda rapid", saopšteno je iz Prve TV.

Foto: Printscreen/Prva TV

Pored toga ona je osvojila pjesmu i spot od “Grand produkcije”.

 • Najnovije

 • Najcitanije

SPECIJALNO IZDANJE

 

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...

BISERI

VIC NEDELJE

  Policajci i vatrogasci      
  Policajci i vatrogasci

  Vozi se grupa policajaca i grupa vatrogasaca u autobusu na sprat. Vatrogasci su u donjem dijelu autobusa a policajci u gornjem. Pritom, vatrogasci se vesele, pjevaju, a policajci svi uplašeni, preblijedjeli, drže se jedan za drugoga.

  Popne se gore jedan vatrogasac i pita ih:

  Read more...