09182019sri
Last updatesri, 18 sep 2019 2pm

Showbiz

Miss BiH među deset najljepših na svijetu

Jelena Karagić iz Kozarske Dubice je prije odlaska na ovo prestižno takmičenje istakla je da je za nju najvažnija harizma kojom planira da se predstavi žiriju

Foto: Facebook

Na Izboru za Miss Earth 2017, koji je održan u filipinskom gradu Pasaj, na kojem je pobijedila Filipinka Katherine Espin, dvadesettrogodišnja Jelena Karagić iz Kozarske Dubice osvojila je visoko deseto mjesto.

Predstavnica Bosne i Hercegovine prije odlaska na ovo prestižno takmičenje istakla je da je za nju najvažnija harizma kojom planira da se predstavi žiriju.

Foto: Facebook

“Za ovakvo takmičenje je najvažnija harizma. Kako zračiš, tako i privlačiš. Moj najveći aduti su moj osmjeh i moja zadnjica”, rekla je Karagić kroz smijeh prije polaska na Filipine, pišu Nezavisne novine, prenosi Avaz.ba.

Foto: Facebook

Na takmičenju Miss Earth 2017 su, pored predstavnice Filipina koja je proglašena najljepšom, nagrađene i predstavnica Rusije, Lada Akimova, koja je proglašena za miss vatre, Kolumbijka Julijana Franko, koja je ponijela titulu miss vode i predstavnica Australije Nina Robertson, koja se okitila titulom miss vazduha. Tokom finalne večeri najljepše djevojke iz svih zemalja svijeta su stavljene pred nekoliko izazova, a jedna od tema o kojoj su raspravljale bila je zaštita životne sredine

 • Najnovije

 • Najcitanije

Video dana

VIC NEDELJE

  Mujo i hodža      
  Mujo i hodža

  Došao Mujo kod hodže i kaže: - Fata me vara.

  Hodža: - Razvedi se.

  Mujo: - Ne mogu, volim je.

  Hodža: - Onda se ne razvodi.

  Mujo: - Ali stalno mi je to na umu.

  Hodža: - Pa, razvedi se.

  Mujo: - Ne mogu zbog djece.

  Hodža: - Onda se nemoj razvesti.

  Mujo: - Ali ne mogu joj oprostiti.

  Read more...