10252020ned
Last updatened, 25 okt 2020 6pm

New York

Uznemirujući video iz Bronksa: Otac ranjen dok je tijelom štitio djecu tokom pucnjave u salonu automobila (VIDEO)

Otac je odmah zgrabio djecu i legao na pod, pokušavajući da ih zaštiti svojim tijelom. Nekoliko sekundi kasnije, vrata su se razbila, a komadići stakla su prekrili pod. Otac, čiji identitet nije otkriven, pogođen je u butinu. Prevezen je u medicinski centar Jacobi i navodno je u stabilnom stanju

Foto: Printscreen

Zastrašujući video prikazuje trenutak u kojem je otac pogođen u nogu dok je pokušavao da zaštiti svoje troje djece od naoružanog napadača koji je otvorio vatru u autosalonu u njujorškom naselju Bronks.

Pucnjava se dogodila u ponedjeljak oko 19:20 sati u ulici The Road Automotive u kvartu Eastchester.

Video prikazuje 39-godišnjeg oca i njegovu djecu kako sjede na kauču u prodavnici polovnih automobila, kada je muškarac sa crnom kapuljačom dotrčao i počeo da puca kroz otvorena staklena vrata.

Otac je odmah zgrabio djecu i legao na pod, pokušavajući da ih zaštiti svojim tijelom. Nekoliko sekundi kasnije, vrata su se razbila, a komadići stakla su prekrili pod. Otac, čiji identitet nije otkriven, pogođen je u butinu. Prevezen je u medicinski centar Jacobi i navodno je u stabilnom stanju.

Policija je saopštila da traga za dvojicom osumnjičenih, od kojih je jedan odmah nakon pucnjave ukrao auto, prenosi Radiosarajevo.ba.

Automobil, zelena limuzina sa četvoro vrata, zaustavljen je na crvenom svijetlu u neposrednoj blizini, a kradljivac je, uz prijetnju vatrenim oružjem, ukrao automobil od vozača.

Izvori su za New York Daily News rekli da je član bande bio u prodavnici kada je njegov rival otvorio vatru. Izvori su rekli da istražitelji nisu utvrdili da li je meta bio otac djece.

  • Najnovije

  • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE