09222020uto
Last updateuto, 22 sep 2020 5pm

New York

Otkriveni motivi jezivog zločina u Njujorku: Lični asistent ubio i raskomadao svog šefa milionera?

Detektivi vjeruju da je motiv za ubistvo bilo otkriće Saleha da je njegov asistent ukrao desetine hiljada dolara od njega i da se dogodilo uprkos činjenici da ga nije prijavio i da mu je odredio plan otplate kako bi mu vratio novac, rekao je jedan od zvaničnika

Fahim Saleh (Foto: Instagram)

Očekuje se da će lični asistent 33-godišnjeg direktora njujorške tehnološke kompanije Gokada, Fahima Saleha, koji je pronađen raskomadan u svom luksuznom njujorškom stanu, biti optužen za njegovo ubistvo, navela su dva neimenovana zvaničnika.

Saleh je posljednji put viđen živ na snimku video nadzora zgrade u kojoj je živio, kako sa jednim muškarcem odjevenim u crno ulazi u lift koji vodi direktno u apartman.

Policijski izvor za CNN tvrdi da je muškarac odmah po ulasku u Salehov apartman izvršio napad.

Kada je sestra nastradalog Saleha došla da provjeri zašto joj se ne javlja, otkrila je bratovljev torzo kod dnevne sobe, a ostale djelove tijela odložene u najlon kese u drugim djelovima stana.

Očekuje se da će lični asistent Tiris Devon Haspil (21) biti optužen za ubistvo drugog stepena i druga krivična djela, prenio je "Njujork tajms".

Detektivi vjeruju da je motiv za ubistvo bilo otkriće Saleha da je njegov asistent ukrao desetine hiljada dolara od njega i da se dogodilo uprkos činjenici da ga nije prijavio i da mu je odredio plan otplate kako bi mu vratio novac, rekao je jedan od zvaničnika.

Očekuje se da će policija najaviti hapšenje na konferenciji za novinare tokom dana, prenosi “Blic”.

  • Najnovije

  • Najcitanije

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE