09222020uto
Last updateuto, 22 sep 2020 5pm

New York

Milioner raskomadan u stanu, sestra zatekla užasan prizor: Motorna testera bila uključena, a djelovi tijela spakovani u kese

Policiju je iznenadilo to što je na licu mjesta pronašla malo krvi, s obzirom na to da je Fahim ovo telo bilo potpuno raskomadano. Vjeruje se da je najveći deo krvi uklonio napadač. Istražitelji sumnjaju da je Fahimova sestra prekinula ubicu u uklanjanju djelova tijela kada je ušla u stan, i pokušavaju da utvrde da li je ubica iskoristio drugi izlaz kako bi napustio zgradu

Foto: Instagram

Obezglavljeno i raskomadano telo milionera Fahima Seleha pronađeno je u njegovom stanu u Njujorku. Pored tijela nalazila se električna testera.

Policija veruje da je reč o profesionalnoj egzekuciji i traga za ubicom.

Kako prenose mediji, Fahimova sestra je bila zabrinuta što joj se brat ne javlja, zbog čega je otišla do njegovog stana gdje je zatekla užasan prizor. Električna testera koja je upotrbljena za komadanje tijela još je bila uključena, a glava i udovi bili su upakovani u plastične kese.

Sigurnosne kamere u zgradi u kojoj je bogati preduzetnik nedavno kupio luksuzan stan zabilježile su njegove posljednje trenutke. Na snimcima se vidi kako žrtva ulazi u lift, a za njim i muškarac koji je nosio rukavice, kačket i masku preko lica.

Foto: Instagram

Oni su zajedno otišli do stana na sedmom spratu, a čim je ušao u svoj stan, Fahim je pao kao da je upucan ili omamljen, prenosi "Dejli star".

Policiju je iznenadilo to što je na licu mjesta pronašla malo krvi, s obzirom na to da je Fahim ovo telo bilo potpuno raskomadano. Vjeruje se da je najveći deo krvi uklonio napadač.

Istražitelji sumnjaju da je Fahimova sestra prekinula ubicu u uklanjanju djelova tijela kada je ušla u stan, i pokušavaju da utvrde da li je ubica iskoristio drugi izlaz kako bi napustio zgradu, prenosi “Blic”.

Fahim je nekadašnji programer koji je postao izvršni direktor najveće kurirske službe u nigerijskoj prestonici Lagosu. Njegova firma "Gokada" nedavno se našla na udaru nigerijske vlade i morala je da otpusti polovinu osoblja i preusmjeri svoje poslovanje na dostavu.

Prema riječima njegovih prijatelja, Fahim je svoje bogatstvo stekao sam, a njegova strast bili su gedžeti i video igrice. Kako kažu, njegov cilj je bilo dovođenje tehnoloških kompanija u nerazvijene zemlje, poput Nigerije i Indonezije.

  • Najnovije

  • Najcitanije

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE