07042020sub
Last updatepet, 03 jul 2020 9pm

Najnovije vijesti

Opština Bar uručuje rješenja poreskim dužnicima

Budući da dostavljanje predmetnog akta nije bilo moguće izvršiti na jedan od načina propisanih članovima 84 i 85 Zakona o upravnom postupku, ovaj Sekretarijat vrši dostavljanje predmetnog akata javnim obavještavanjem, odnosno objavljivanjem istog na oglasnoj tabli ovog Sekretarijata, na internet stranici Opštine Bar putem linka www.bar.me/neurucenarjesenja

Bar (Foto: bar.me)

Opština Bar uručiće 26.069 rješenja vlasnicima nepokretnosti na teritori te opštine, kako bi na taj način poboljšala naplatu taksi za ovu godinu.

Osim toga, Opština je pozvala sve poreske obveznike da se o svojim obavezama informišu putem linka www.bar.me/neurucenarjesenja.

“Opština Bar je objavila obavještenje vlasnicima nepokretnosti na teritoriji opštine Bar, da će Sekretarijat za finansije Opštine Bar, na osnovu člana 87 Zakona o upravnom postupku, izvršiti dostavljanje Javnim obavještavanjem svih neuručenih rješenja o utvrđenom porezu na nepokretnosti i turističke takse za 2019. godine, dana 24.10.2019. godine. Budući da dostavljanje predmetnog akta nije bilo moguće izvršiti na jedan od načina propisanih članovima 84 i 85 Zakona o upravnom postupku, ovaj Sekretarijat vrši dostavljanje predmetnog akata javnim obavještavanjem, odnosno objavljivanjem istog na oglasnoj tabli ovog Sekretarijata, na internet stranici Opštine Bar putem linka www.bar.me/neurucenarjesenja. Dostavljanje javnim obavještavanjem smatra se izvršenim po isteku roka od 10 (deset) dana od dana objavljivanja pismena. Datum objavljivanja je 24.10.2019. godine. Na ovaj način protiv poreskih obveznika može biti pokrenut postupak prinudne naplate poreza na napokretnost i turističke takse, a da i nijesu u saznanju da su dužnici. Takođe, postoji mogućnost da neki poreski obveznici, budu obavezani u većem iznosu poreza za nepokretnost ili neosnovanog plaćanja turističke takse, samim objavljivanjem na oglasnoj tabli Opštine, saopšteno je iz Advokatske kancelarije Duraković.

  • Najnovije

  • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE