10182019pet
Last updatepet, 18 okt 2019 12pm

Najnovije vijesti

Tragedija u Bratuncu: Otac osumnjičen da je ubio petomjesečnu bebu jer je plakala

Tog kobnog 24. marta, kako kažu komšije, beba je cijelu noć plakala, a u revoltu otac ju je bacio u pravcu supruge. Tom prilikom, dijete je palo na pod, slomilo nogu i zadobilo teške povrede. Tako je navodno komšijama ispričala majka bebe. Bebu su, kako oni prepričavaju, odveli u bratunački Dom zdravlja, a od tada, supružnici se nisu pojavljivali u selu

Foto: Printscreen

Dvadesetosmogodišnji Zoran Milošević iz Bratunca uhapšen je prekjuče zbog sumnje da je ubio svoju bebu!

Kako saznaje "Avaz", on je svom petomjesečnom sinu 24. marta nanio teške povrede, a zadobijenim povredama beba je podlegla 3. aprila u Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla.

Milošević je priveden tek prekjuče, nakon nalaza obdukcije, a navodno je priznao da je ubio bebu zato što je plakala.

LIJEČENJE NA SOKOCU

I selom Zagoni, nadomak Bratunca, u kojem Milošević živi, tek se juče prenijela vijest da je beba preminula i da je Zoran, odnosno Vidosav, kako ga znaju svi u selu, uhapšen. On je s majkom ubijene bebe živio u vanbračnoj zajednici.

Mještani Zagona, koji nisu htjeli da otkriju svoj identitet, kažu da su očekivali tragediju, jer su oba roditelja umrle bebe bili duševni bolesnici, a otac je dosta vremena provodio na liječenju na Sokocu.

Tog kobnog 24. marta, kako kažu komšije, beba je cijelu noć plakala, a u revoltu otac ju je bacio u pravcu supruge. Tom prilikom, dijete je palo na pod, slomilo nogu i zadobilo teške povrede. Tako je navodno komšijama ispričala majka bebe. Bebu su, kako oni prepričavaju, odveli u bratunački Dom zdravlja, a od tada, supružnici se nisu pojavljivali u selu.

IMAO STARATELJA

Komšije prepričavaju da je Zoranov otac Milan poginuo, nakon čega se njegova majka udala u Srbiji, a brigu nad Vidosavom preuzela je baba Kosana Milošević.

Kada je prije deset godina Kosana umrla, starateljstvo nad Vidosavom uz posredstvo Centra za socijalni rad u Bratuncu preuzeo je njegov rođak Miladin Milošević, koji, kako navode komšije, nije vodio dovoljno brige o njemu.

Mještani Zagona osuđuju Centar za socijalni rad u Bratuncu što nije kontrolirao situaciju u ovoj porodici.

TUŽILAŠTVO RASVJETLJAVA SLUČAJ

U Policijskoj upravi Zvornik potvrdili su da su u saradnji s kolegama iz Istočnog Sarajeva lišili slobode Z. M. (1991.) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo teškog ubistva.

“Policijskoj stanici Bratunac 24. marta 2019. godine prijavljeno je da je u zdravstvenu ustanovu primljeno maloljetno lice koje je zadobilo tjelesne povrede, za koje postoji sumnja da su nanesene od Z. M. Maloljetno dijete je usljed zadobijenih povreda preminulo. Sa svim navedenim upoznat je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio preduzimanje određenih mjera i radnji u cilju kompletnog rasvjetljavanja i dokumentovanja krivičnog djela. Policijski službenici će osumnjičeno lice, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, predati u daljnju nadležnost Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina”, saopštio je Miljan Bobar, portparol PU Zvornik.

POSUĐIVAO NOVAC ZA ODLAZAK BOLNICU  

Zoranov rođak Miladin, kako pričaju komšije, nije vodio dovoljno brige o njemu, već je samo koristio Zoranovu penziju i dodatak. Zoran nije imao pravo da raspolaže očevom penzijom, što potvrđuju komšije od kojih je posuđivao novac da plati taksi koji ga je vozio u sokolačku bolnicu.

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

 • Najnovije

 • Najcitanije

Koncerti u Njujorku

 

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...
Koncerti u Njujorku Rezervišite karte na vrijeme. Više informacija možete dobiti na brojeve telefona 917-568-3496 & 646-261-3252. Ulaznice možete kupiti online kao i na našim...

VIC NEDELJE

  Otmica      
  Otmica

  Krenula grupa žena na proslavu 8. marta avionom za Miami. No, prije polijetanja u avion su ušli otmičari i oteli avion. Glavni otmičar je naredio:

  - "Skinite sav nakit sa sebe i predajte ga."

  - "Zar i ja sinko ?", upita jedna baba.

  - "Rekao sam sve", uzvrati on.

  - "Sad se sve skinite."

  - "Zar i ja sinko", ponovo će baba.

  - "Rekao sam sve!"

  - "Sad ćemo vas sve silovati."

  Read more...