09262020sub
Last updatepet, 25 sep 2020 9pm

Najnovije vijesti

Sajam automobila, motocikala i opreme “Auto Moto Show Podgorica 2018” od 25. do 28. aprila

Na sajmu će se predstaviti Toyota, Peugeot, Isuzu, Citroen, Yamaha, Renault, Nissan, Dacia, Piagio, Great Wall, Suzuki, Kia, KTM, Jeep, Benelli, FIAT, Alfa Romeo, Ssang Yong, Tomos, Peda, Lada, GAZ, Piagio, Mitsubishi, Kymco, Opel, Hyundai, Dukati, Volvo, Land Rover i Jaguar. Posjetioci sajma prvi će u Crnoj Gori uživo vidjeti modele Jaguar E – Pace i Kia Stinger, koji do sada nisu viđeni na crnogorskim ulicama

 

Foto: Facebook/Sajam automobila Podgorica

Ovogodišnji Sajam automobila, motocikala i opreme “Auto Moto Show Podgorica 2018” biće održan od srijede, 25. aprila, do subote, 28. aprila, u specijalno adaptiranom prostoru, u garaži Delta City-ja.

Predviđeno radno vrijeme je od 11 do 21 sati.

Na sajmu će se predstaviti Toyota, Peugeot, Isuzu, Citroen, Yamaha, Renault, Nissan, Dacia, Piagio, Great Wall, Suzuki, Kia, KTM, Jeep, Benelli, FIAT, Alfa Romeo, Ssang Yong, Tomos, Peda, Lada, GAZ, Piagio, Mitsubishi, Kymco, Opel, Hyundai, Dukati, Volvo, Land Rover i Jaguar.

Posjetioci sajma prvi će u Crnoj Gori uživo vidjeti modele Jaguar E – Pace i Kia Stinger, koji do sada nisu viđeni na crnogorskim ulicama.

“Pored njih, ovlašćeni zastupnici će predstaviti i veliki broj brendova opreme, kozmetike, garderobe koji prate auto industriju, među kojima se ističu AGV, Hofman Marinkovic, E-Prime, Sava, Seadoo, Akrapovic, Dunlop, Comforser, Wolf, Petronas, Nolan, X lite, Grex, Unibat, RMS, A pro, NGK i Motul. Pored atraktivnosti najnovijih modela iz auto, moto i nautičke industrije, za posjetioce su pripremljene posebne povoljnosti i popusti prilikom kupovine, kao i akcije osiguravajućih društava i lizing kuća”, saopštili su organizatori.

Cijene izloženih automobila kretaće se od oko 8.000 eura, koliko će koštati najjeftiniji modeli Lada, Dacia i Fiat, do 140.000 koliko će koštati najskuplji automobil na sajmu, Jaguar.

Sajam će biti održan na prostoru površine 4.500 kvadrata.

“Organizovaćemo, sada već popularno, takmičenje u sporoj vožnji, Slow Grand Prix. Cilj vozača u ovom nesvakidašnjem takmičenju je da što sporije pređu zadatu stazu. Za najsporije vozače obezbijeđena je vrijedna nagrada. Cilj takmičenja je promocija bezbjednosti u saobraćaju i edukacija kroz zabavu”, piše u saopštenju.

Na sajmu će svečano biti potpisan partnerski ugovor između Renoa i Fudbalskog kluba Budućnost. Reno će postati oficijelni klupski auto, a akcija je nazvana „Reno za Budućnost“.

Biće održan i izbor za najljepšu hostesu.

Posljednjeg dana Sajma, nakon dodjele nagrada i priznanja, posjetioci i učesnici će moći da sumiraju utiske na Jack Daniels koktel zabavi.

Partneri ovogodišnjeg Auto Moto Show-a su Glavni grad Podgorica, Delta City i AMSCG.

  • Najnovije

  • Najcitanije

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE