09182019sri
Last updatesri, 18 sep 2019 8pm

Kultura

Poklon CKM-a za Dan nezavisnosti: Poslušajte pjesmu i pogledajte spot D-molla “21. maj”

Kao što smo već upoznali javnost, na konkursu za izbor pjesme posvećene 21. maju pobijedila je numera za koju je tekst napisao Milan Minjo Perić, a autor muzike je Mirsad Serhatlić. Aranžman je djelo poznatog crnogorkog aranžera Dejana Božovića, koji je dao svoj doprinos da pjesma bude drugačija od svih dosadašnjih, piše na Facebook stranici CKM-a

Foto: Printscreen

U čast decenije rada i skromnog doprinosa domovini, Crnogorska kulturna mreža (CKM) poklanja Crnoj Gori pjesmu koja nosi naziv najzačajnijeg datuma novije crnogorske istorije, 21. maj.

Pjesmu izvodi crnogorski ovogodišnji predstavnik na Eurosongu, grupa D-moll.

“Kao što smo već upoznali javnost, na konkursu za izbor pjesme posvećene 21. maju pobijedila je numera za koju je tekst napisao Milan Minjo Perić, a autor muzike je Mirsad Serhatlić. Aranžman je djelo poznatog crnogorkog aranžera Dejana Božovića, koji je dao svoj doprinos da pjesma bude drugačija od svih dosadašnjih”, piše na Facebook stranici CKM-a.

Crnogorska kulturna mreža se zahvaljuje RTCG na podršci u snimanju spota, PAM-u, portalu CDM i Prvoj Banki Crne Gore koji su podržali projekat.

 • Najnovije

 • Najcitanije

Video dana

VIC NEDELJE

  Mujo i hodža      
  Mujo i hodža

  Došao Mujo kod hodže i kaže: - Fata me vara.

  Hodža: - Razvedi se.

  Mujo: - Ne mogu, volim je.

  Hodža: - Onda se ne razvodi.

  Mujo: - Ali stalno mi je to na umu.

  Hodža: - Pa, razvedi se.

  Mujo: - Ne mogu zbog djece.

  Hodža: - Onda se nemoj razvesti.

  Mujo: - Ali ne mogu joj oprostiti.

  Read more...