10232019sri
Last updatesri, 23 okt 2019 3pm

Glas Dijaspore

Milo Đukanović u Njujorku sa iseljenicima: Predsjednik zahvalio dijaspori za lojalnost Crnoj Gori

Razgovarano je o procesima u našoj zemlji i regionu, u kontekstu integracionih aspiracija, dostizanja evropskih vrijednosti i standarda i povećanja kvaliteta života građana

Foto: Fokuspress.com

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović po dolasku u Njujork, gdje učestvuje na 74. zasijedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, imao je susret sa predstavnicima dijaspore, u organizaciji Generalnog konzulata Crne Gore u Njujorku.

Foto: Predsjednik.me

Predsjednik je izrazio zahvalnost prisutnima i cijeloj dijaspori za lojalnost Crnoj Gori i doprinos stremljenjima naše savremene države, uz konstataciju da i dijaspora predstavlja značajan crnogorski potencijal za blisko bolju budućnost.

Foto: Fokuspress.com

Razgovarano je o procesima u našoj zemlji i regionu, u kontekstu integracionih aspiracija, dostizanja evropskih vrijednosti i standarda i povećanja kvaliteta života građana, saopšteno je iz Kabineta predsjednika.

Foto: Fokuspress.com

Predsjednik će imati priliku da se sretne sa predstavnicima udruženja crnogorske dijaspore i u četvrtak nakon istupanja pred Generalnom skupštinom UN-a.

Foto: Fokuspress.com

U nastavku posjete, predsjednik Đukanović će danas prisustvovati zvaničnom otvaranju generalne debate 74. zasjedanja Generalne skupštine i biće gost na ručku koji za najviše zvaničnike članica UN-a priređuje Antonio Gutereš, kao i na prijemima predsjednika SAD-a Donalda Trampa i Evropskog savjeta Donalda Tuska.

Foto: Fokuspress.com

Kao što je i uobičajeno, ambasador Željko Stamatović, koji se nalazi na čelu Generalnog konzulata u Njujorku, i konzul Amer Cikotić, pokazali su se kao sjajni domaćini i organizatori.

Valja na kraju istaći da je susret održan u restoranu Rocco Steakhouse na Menhetnu, čiji su vlasnici Džako Koljenović i Šućko Pjetrović.

Foto: Fokuspress.com

Foto: Fokuspress.com

Foto: Fokuspress.com

Foto: Fokuspress.com

Foto: Fokuspress.com

Foto: Gusinje-Plav.com

Foto: Fokuspress.com

Foto: Fokuspress.com

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

Parni valjak u Njujorku

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...

VIC NEDELJE

  Otmica      
  Otmica

  Krenula grupa žena na proslavu 8. marta avionom za Miami. No, prije polijetanja u avion su ušli otmičari i oteli avion. Glavni otmičar je naredio:

  - "Skinite sav nakit sa sebe i predajte ga."

  - "Zar i ja sinko ?", upita jedna baba.

  - "Rekao sam sve", uzvrati on.

  - "Sad se sve skinite."

  - "Zar i ja sinko", ponovo će baba.

  - "Rekao sam sve!"

  - "Sad ćemo vas sve silovati."

  Read more...