11122019uto
Last updatepon, 11 nov 2019 5pm

Glas Dijaspore

Ambasada Crne Gore u Srbiji proslavila Dan državnosti

Ambasada Crne Gore u Srbiji svečanim prijemom proslavila je Dan državnosti Crne Gore, 13. jul.

Branislav Mićunović (Foto: Printscreen/rtcg.me)

Veliki broj zvanica u beogradskom hotelu "Hajat" dočekao je odlazeći ambasador Crne Gore u Srbiji Branislav Mićunović, koji je podsjetio na značaj 13. jula u crnogorskoj tradiciji.

"Ovaj veliki praznik, kojim obilježavamo našu istorijsku težnju za državom i slobodom, proslavljamo u slobodarskom Beogradu, u prijateljskoj Republici Srbiji, sa zajedničkim osjećanjem slobode koja je uslovila blisku saradnju naših narada u borbi za izgradnju naših nacionalnih država u 19. vijeku, kada smo pred sobom imali iste protivnike i uz sebe, uglavnom, iste saveznike", naveo je Mićunović, prenosi rtcg.me.

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...

BISERI

VIC NEDELJE

  Policajci i vatrogasci      
  Policajci i vatrogasci

  Vozi se grupa policajaca i grupa vatrogasaca u autobusu na sprat. Vatrogasci su u donjem dijelu autobusa a policajci u gornjem. Pritom, vatrogasci se vesele, pjevaju, a policajci svi uplašeni, preblijedjeli, drže se jedan za drugoga.

  Popne se gore jedan vatrogasac i pita ih:

  Read more...