01252021pon
Last updatened, 24 jan 2021 8pm

Glas Dijaspore

Rochester Hills, grad pobratim, poklonio Tuzima kamion za skupljanje otpada

Američki grad Rochester Hills i Barnet su stari i odani partneri naše opštine i sugrađana koji rade i žive u SAD. Sigurno da se naša saradnja neće zaustaviti na ovome, nego će se nastaviti u još jačem intenzitetu u budućnosti, uvijek za dobrobit našeg mjesta. Majora Barneta sam upoznao detaljno sa diskrimincijom i uzurpacijom zajedničke imovine koju vrši Glavni grad Podgorica, dok se Barnet obavezao da ove diskriminacije adresira kod relevantnih institucija u Washingtonu”, rekao je Đeljošaj

Brajan Barnet i Nik Đeljošaj (Foto: Facebook/Privatna arhiva)

Pobratimljeni grad Tuzi, Rochester Hills iz Mičigena, na čelu sa gradonačelnikom Brajanom Barnetom, obezbijedio je za tu opštinu kamion marke “Mack Rear Load 2002 25 yard” za skupljanje otpada.

Barnet u pismu ukazuje da je bio svjestan hitne pomoći i podrške koja je potrebna Komunalnom preduzeću.

“Odmah sam preduzeo potrebne mjere za pronalaženje načina da im se pomogne”, napisao je Barnet, dodajući da je kamion donacija kompanije GFL Environmental USA Inc.

Predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj zahvalio Barnetu na humanom i značajnom gestu i vrijednoj donaciji.

“Američki grad Rochester Hills i Barnet su stari i odani partneri naše opštine i sugrađana koji rade i žive u SAD. Sigurno da se naša saradnja neće zaustaviti na ovome, nego će se nastaviti u još jačem intenzitetu u budućnosti, uvijek za dobrobit našeg mjesta. Majora Barneta sam upoznao detaljno sa diskrimincijom i uzurpacijom zajedničke imovine koju vrši Glavni grad Podgorica, dok se Barnet obavezao da ove diskriminacije adresira kod relevantnih institucija u Washingtonu”, zaključio je Đeljošaj, prenosi portal Standard.

 • Najnovije

 • Najcitanije

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE

  MUJO I POLICAJCI      
  MUJO I POLICAJCI

  Zvoni Muju neko na vrata.

  Pita on:

  “Ko je?”

  “Policija. Možemo li da popričamo?”

  “Koliko vas je?”

  Read more...

SPECIJALNO IZDANJE