09252020pet
Last updatečet, 24 sep 2020 8pm

Zvornička policija isključila iz saobraćaja pijanog pješaka: Šemso bio u “alkoholnoj komi”!

Policajci su opazili čovjeka kako u nedjelju u jutarnjim satima tetura magistralnim putem. Odmah su ga podvrgnuli kontroli, koja je uglavnom rezervisana za vozače, a alkotest je pokazao da je potpuno pijan

Foto: Printscreen

U mjestu Kozluk pored Zvornika, u istočnoj Bosni, policija je bila prisiljena da interveniše kako bi iz saobraćaja "isključila" pješaka koji je potpuno pijan teturao cestom pa su procijenili da predstavlja opasnost za druge prolaznike i vozače, prenijeli su lokalni mediji.

Četrdesetdevetogodišnji muškarac, koji je naknadno identifikovan kao Šemso B, imao je nesreću nakon vesele noći da naiđe na policijsku patrolu koja je kontrolisala stanje u saobraćaju.

Opazili su ga kako u nedjelju u jutarnjim satima tetura magistralnim putem. Odmah su ga podvrgnuli kontroli, koja je uglavnom rezervisana za vozače, a alkotest je pokazao da je potpuno pijan.

"Sprovedenim alkotestiranjem utvrđeno je da ima 4,46 g/kg alkohola u organizmu", stoji u saopštenju zvorničke policijske uprave.

Prema standardnim mjerenjima, prisutnost alkohola u krvi u količini većoj od četiri promila svrstava se u kategoriju takozvane alkoholne kome i po pravilu znači da je osoba popila više od litar žestokog alkoholnog pića.

Šokirani rezultatima, policajci su odlučili da Šemsa B. "isključe iz saobraćaja", pa su ga odvezli u pritvor na triježnjenje.

Iz zvorničke policije ovaj slučaj su iskoristili kao povod da pozovu sve učesnike u saobraćaju da paze šta rade, a na pješake su apelovali da ne hodaju po cesti ako su pijani, javlja Hina, prenosi Jutarnji.hr.

  • Najnovije

  • Najcitanije

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE