11172019ned
Last updatened, 17 nov 2019 5pm

Bosanska škola skijanja: Ne tamo, Suade, tamo je medo (VIDEO)

Na snimku se prvo vidi nesigurni mladić koji na skijama kreće niz padinu i čuje se staložen glas koji mu govori: "Polako"

Na internetu se pojavio videosnimak, recimo, neobične "škole skijanja", koji je nasmijao mnoge.

Naime, kako se da zaključiti, izvjesni Suad uči da skija, a u tome mu "pomaže" prijatelj koji, po svemu sudeći, skija za njim, daje mu upute i, naravno, sve to snima.

Na snimku se prvo vidi nesigurni mladić koji na skijama kreće niz padinu i čuje se staložen glas koji mu govori: "Polako"... Sljedeća uputa je izgovorena blago povišenim tonom i glasi: "Desna skija, Suade...", a onda slijedi... spektakl.

Pogledajte i nasmijte se:

 

Izvor: Avaz

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

SPECIJALNO IZDANJE

 

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...

BISERI

VIC NEDELJE

  Policajci i vatrogasci      
  Policajci i vatrogasci

  Vozi se grupa policajaca i grupa vatrogasaca u autobusu na sprat. Vatrogasci su u donjem dijelu autobusa a policajci u gornjem. Pritom, vatrogasci se vesele, pjevaju, a policajci svi uplašeni, preblijedjeli, drže se jedan za drugoga.

  Popne se gore jedan vatrogasac i pita ih:

  Read more...