01272021sri
Last updateuto, 26 jan 2021 9pm

Prodaje se svemirski “jugo”: Nevidljiv za NLO, neprimijetan na zemlji, može zamjena za kravu, ajkulu, kozu...

Uz “juga” dobijate i četiri kosmička odijela, kao i satelitski komunikator svih mogućih frenkvencija podešenih tako da ne ometaju kretanje vazdušnog saobraćaja. Tu je i putni računar, ali i karta svijeta

Foto: Halo oglasi

Neko se baš potrudio kada je u pitanju dodatna oprema za “jugo 45”.

Proizveden 1984. godine, ima Euro 6 motor, devet brzina, klimu, prešao je 36.000 kilometara, a pogon mu je električni. Ovaj svemirski “jugo” potpuno je nevidljiv za NLO radare, a neprimijetan je i na zemlji.

Možda je malo neobično što je mjenjač manuelni, ali zato ne manjka ostale opreme: električni podizači stakla, elektro-podesiva sjedišta, parking senzori, multifunkcionalni volan. A sve to potkrijepljeno je i slikama - ovaj “jugo” zaista izgleda onako kako ga je vlasnik, odnosno "ovlašćeni distributer" opisao u Halo oglasima.

"Vozilo izrađeno kao limitirana serija specijalizovanih borbenih vozila za borbu protiv nepoznatih objekata iz svemira. Vozilo raspolaže sa električnih 1066 ks, ubrzanje 0-1000 =15,6 s, max. brzina= nepoznata" navodi se u oglasu, prenosi Telegraf.rs.

Foto: Halo oglasi

Na sve to, uz “juga” dobijate i četiri kosmička odijela, kao i satelitski komunikator svih mogućih frenkvencija podešenih tako da ne ometaju kretanje vazdušnog saobraćaja. Tu je i putni računar, ali i karta svijeta.

Vlasnik se baš potrudio da kamuflira svog “juga”, a ako nemate novac za ovu mašinu, može i zamjena za "neku običnu civilnu varijantu, krave, koze, krmače, ajkule", ali "drakule ne prolaze", napominje vlasnik.

A da na ovom “jugu” nije sve svemirsko i da on i te kako može da šparta na zemlji svjedoči ovaj dio teksta u oglasu:

"Od opreme za zemaljsku upotrebu posjeduje: desni retrovizor, rezervni točak (peti), flip-up sajlu za šlepanje (ne morate je postavljati, samo je jednostavno otkačite sa pack tregera i spremna je za upotrebu, ukoliko vašem svemirskom brodu nestane oktana ili jednostavno crkne), ambijetalno osvjetljenje (preko 1000 boja, moguć automatski ili manuelni mod), auspuh".

Foto: Halo oglasi

Ovo osvjetljenje bi ipak trebalo testirati... Ali, kako se navodi u oglasu "na zahtjev kupca moguća je bilo koja provjera isključivo u ovlašćenim servisima".

Ono što je zanimljivo to je i da je “jugo” zakamufliran u zemaljskim uslovima.

"Vozilo uopšte nije uočljivo na putu tako da može da se koristi i za druge svrhe najčešće preljube", navodi vlasnik.

 • Najnovije

 • Najcitanije

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE

  MUJO I POLICAJCI      
  MUJO I POLICAJCI

  Zvoni Muju neko na vrata.

  Pita on:

  “Ko je?”

  “Policija. Možemo li da popričamo?”

  “Koliko vas je?”

  Read more...

SPECIJALNO IZDANJE