11222019pet
Last updatečet, 21 nov 2019 11pm

Nesvakidašnji lopov: Magarac dresiran da krade drva

“Da bi došao do kuće magarac treba da pređe magistralu, ali on to ne čini dok se ne pojavi vlasnik, štaviše, ne kroči na saobraćajnicu“, tvrde iz tomislavgradske Šumarije

Foto: Ilustracija

U posljednjih nekoliko godina krađa bukovog ogrjeva u Gospodarskoj jedinici Šuica uzela je maha, pri čemu se koriste sva raspoloživa sredstva za prevoz, između ostalog i dresirani “lopov” magarac, ističu iz Šumarije Tomislavgrad.

Kako navode, vlasnik magarca, koji živi u neposrednoj blizini bukove šume, životinju natovari stablima koje je bespravno isjekao i uputi ga najkraćim putem prema kući, piše ba.n1info.com.

“Da bi došao do kuće magarac treba da pređe magistralu, ali on to ne čini dok se ne pojavi vlasnik, štaviše, ne kroči na saobraćajnicu“, tvrde iz tomislavgradske Šumarije.

Navode da je na njihovom području nelegalno posječeno desetak hiljada kubika u posljednjih desetak godina. Počinitelji nisu procesuirani, a ako koji i jeste, onda nisu, kako kažu, adekvatno sakcionisani.

“Ovo je jedinstvena prilika da se sva krivica za bespravne sječe svali na jadnog magarca”, poručili su tomislavgradski šumari.

 • Najnovije

 • Najcitanije

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...

BISERI

VIC NEDELJE

  Policajci i vatrogasci      
  Policajci i vatrogasci

  Vozi se grupa policajaca i grupa vatrogasaca u autobusu na sprat. Vatrogasci su u donjem dijelu autobusa a policajci u gornjem. Pritom, vatrogasci se vesele, pjevaju, a policajci svi uplašeni, preblijedjeli, drže se jedan za drugoga.

  Popne se gore jedan vatrogasac i pita ih:

  Read more...