09182019sri
Last updatesri, 18 sep 2019 2pm

Novinarku zaprosio slučajni prolaznik: Sad mu se smije cijela BiH (VIDEO)

Ovaj simpatičan potez muškarca izazvao je simpatije kod novinara BN televizije, s obzirom da se tokom cijelog emitovanja video snimka čuo blagi smijeh muškarca iza kamere, koji se potrudio da cio događaj zabilježi

Za pripadnice sedme sile – novinarke, oduvek je važilo pravilo da su lijepe i pametne. Baš kao pjevačice i glumice, djevojke koje odluče da se bave ovim zanimanjem oduvijek su bile na meti lijepih momaka…

Dobijale su komplimente na račun svog izgleda, ostavljani su im raznorazni pokloni, ponude za izlazak, večeru…

Međutim, novinarka BN televizije nedavno je imala i jednu neobičniju ponudu – za brak.

Dok je u direktnom uključenju sa ulice u centru Bijeljine izvještavala o servisnim informacijama, jedan čovjek izašao je iz automobila, uzeo mikrofon i počeo da govori u kameru.

“Nema zime, ne postoji. Svi oni koji nemaju para neće slaviti Novu godinu i njima je debeo minus. Svi vi koji nemate marke ujutru se dobro pokrijte džemperom. Za vas koji imate para nema zime. Vi ćete piti kafe, jeste pice…”,kazao je, između ostalog ovaj slučajni prolaznik, a prenosi BN televizija.

Kako piše portal blic.rs, na kraju “izvještavanja” o vremenu pitao je novinarku ove televizije da stane sa njim na “ludi kamen”.

“Tebe mnogo volim, hoćeš se udati za mene?”, upitao je on, na šta mu je lijepa novinarka, bez razmišljanja odgovorila “ne”.

“Ovo je prva djevojka koja me je odbila”, rekao je on na kraju.

Ovaj simpatičan potez muškarca izazvao je simpatije kod novinara BN televizije, s obzirom da se tokom cijelog emitovanja video snimka čuo blagi smijeh muškarca iza kamere, koji se potrudio da cio događaj zabilježi. 

 • Najnovije

 • Najcitanije

Video dana

VIC NEDELJE

  Mujo i hodža      
  Mujo i hodža

  Došao Mujo kod hodže i kaže: - Fata me vara.

  Hodža: - Razvedi se.

  Mujo: - Ne mogu, volim je.

  Hodža: - Onda se ne razvodi.

  Mujo: - Ali stalno mi je to na umu.

  Hodža: - Pa, razvedi se.

  Mujo: - Ne mogu zbog djece.

  Hodža: - Onda se nemoj razvesti.

  Mujo: - Ali ne mogu joj oprostiti.

  Read more...