11222019pet
Last updatečet, 21 nov 2019 11pm

Kako je Plavljanin, zahvaljujući medijima, po drugi put "ubio" istog konja

“Nesreća se dogodila prije mjesec i po dana, u ponoć. Uzrok je bila velika magla koja je smanjila vidljivost. Iznenada, sa lijeve strane puta je izašao konj i skočio na auto”, ispričao je za Portal Revije Fokus vozač audija, koji je želio da ostane anoniman

Foto: Podgoricki vremeplov

Saobraćajna nezgoda koja se desila na putu Gusinje - Plav, kada je vozilo marke audi usmrtilo konja, objavljena u svim crnogorskim medijima.

Fotografiju udesa prva je objavila Facebook stranica Podgorički vremeplov, da bi ostali mediji objavili da se nesreća dogodila 1. novembra ove godine, “zbog nemarnosti vozača”.

“Nesreća se dogodila prije mjesec i po dana, u ponoć. Uzrok je bila velika magla koja je smanjila vidljivost. Iznenada, sa lijeve strane puta je izašao konj i skočio na auto”, ispričao je za Portal Revije Fokus vozač audija, koji je želio da ostane anoniman.

On je istakao da je vozio 70 km/h i da brzina nije bila uzrok udesa.

Na sreću, ni on ni drug koji je bio u autu nijesu povrijeđeni.

Materijana šteta je bila velika.

Fotografija koja je objavljena u medijima nastala je u jutarnjim satima zbog vještačenja, a vozač je zahvaljući medijima nakon mjesec i po dana od saobraćajne nesreće po drugi put "ubio" istog konja.

Selma Šarkinović

 • Najnovije

 • Najcitanije

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...

BISERI

VIC NEDELJE

  Policajci i vatrogasci      
  Policajci i vatrogasci

  Vozi se grupa policajaca i grupa vatrogasaca u autobusu na sprat. Vatrogasci su u donjem dijelu autobusa a policajci u gornjem. Pritom, vatrogasci se vesele, pjevaju, a policajci svi uplašeni, preblijedjeli, drže se jedan za drugoga.

  Popne se gore jedan vatrogasac i pita ih:

  Read more...