07062020pon
Last updatened, 05 jul 2020 5pm

Šokantno: Bugarin pokušao da prošvercuje mrtvu majku preko granice!

“On je znao da ne smije pokojnika da prevozi prego granice u sopstvenom vozilu, već da se, prema zakonu, mora koristiti vozilo specijalne namjene. Da bi izbjegao zakonske peripetije oko potrebnih papira, ali najviše da bi uštedio jer su ovakvi troškovi skupi, on je riješio da prevari carinike”, navode izvori Blica

Carinici na graničnom prelazu Vrška Čuka, između Srbije i Bugarske, umalo nijesu doživjeli šok kada su se obratili starijoj ženi koja je sjedjela u automobilu, a onda shvatili da razgovaraju sa – mrtvom babom! Sin pokojnice samo se udario u čelo jer mu plan nije uspio, piše Blic, prenosi portal vijesti.me.

Bugarin je, kako piše Blic, iz Austrije vozio svoju majku kući, u mjesto blizu Vidina, oko 40 kilomatara udaljenom od granice. Žena je bila stara, rođena 1937. godine, i oboljela.

“Njen sin je znao da ne smije pokojnika da prevozi prego granice u sopstvenom vozilu, već da se, prema zakonu, mora koristiti vozilo specijalne namjene. Da bi izbjegao zakonske peripetije oko potrebnih papira, ali najviše da bi uštedio jer su ovakvi troškovi skupi, on je riješio da prevari carinike”, navode izvori Blica.

Srpski carinici su, poučeni znanjem i iskustvom, odmah primijetili da nešto nije u redu.

“Njima je bilo sumnjivo ponašanje vozača. On je toliko žurio da pređe granicu da je skrenuo pažnju na sebe. Kršio je ruke, ubrzavao rad prilikom pregleda pasoša, sav je bio u nekom grču. Carinici su najprije posumnjali da švercuje neku vrijednu robu ili narkotike. Na pamet im nije palo da čovjek švercuje mrtvu majku”, navodi izvor Blica.

Kada su carinici otvorili zadnja vrata automobila, Bugarin im je objasnio da mu je to majka, da čvrsto spava i da je nikako ne bude. Starica je bila u sjedećem položaju, vezana pojasom.
Kasnije je pregledom ustanovljeno da je starica preminula prirodnim putem.

  • Najnovije

  • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE